Son karar Magath

Başkan Fikret Orman, futbol direktörü Önder Özen ile yaptığı görüşmede Magath'da karar kıldı. Ünlü hoca ikna edilemezse Schaaf ile masaya oturulacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2013 Güncelleme 28 Mayıs 2013, 01:44
Son karar Magath

İÇİNDEKİLER

BAŞKAN FİKRET ORMAN DA MAGATH'I ÇOK İSTİYOR
Beşiktaş Samet Aybaba ile yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız verdi. Başkan Fikret Orman, futbol direktörü Önder Özen'le yaptığı görüşmede teknik direktör adaylarını tek tek masaya yatırdı. Birçok isim sorgulanırken Felix Magath'ın ismi ilk sıraya çıktı. Başkan Fikret Orman'ın da çok istediği Magath'ın ikna edilmesi için tüm kapılar zorlanacak. Otoriter bir yapıya sahip olan Magath için kesenin de ağzı açılacak.

YAPTIĞI HAMLELERLE MAÇIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRİR
Önder Özen'in Orman'a, "Magath Alman hocalar arasında en iyisidir. Kendisi hem disiplinli, hem otoriter hem de tam anlamıyla işkoliktir. Futbolcular karşısında hem sevecen, hem de serttir. Disiplinden asla ödün vermez. Oyunu çok iyi okur ve yaptığı hamlelerle maçı çevirmesini bilir. Beşiktaş'a büyük katkı sağlar. Bu nedenle onda kesinlikle ısrar etmeliyiz" dediği öğrenildi.

MAGATH OLMAZSA 2. ALTERNATİF SCHAAF
Beşiktaş'ın 60 yaşındaki Alman hoca için bu hafta yeni bir girişimde bulunarak bu işi bitirmek istediği belirlendi. Magath'da bir pürüz çıkması durumunda yönetimin Thomas Schaaf'la bir görüşme yapacağı ortaya çıktı. Bu görüşmeleri Önder Özen'in bizzat yapması bekleniyor. Siyah- Beyazlı yönetimin 2 hoca dışında diğer alternatifleri de masaya yatırdığı gelen bilgiler arasında.