Henüz turu geçmedik!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman dünkü basın toplantısında, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. G.Saray-R.Madrid maçında bunu gördük. 3-0'lık skorun ardından Real Madrid gibi takımı eliyorlardı. Kolay olmayacak" ifadelerini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2013 Güncelleme 11 Nisan 2013, 00:00
Henüz turu geçmedik!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün Roma'da Lazio maçı öncesi tur şanslarını değerlendirdi. 2-0'ın büyük avantaj olduğunun altını çizen başarılı teknik adam, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Galatasaray-Real Madrid maçında bunu gördük. 3-0'lık skorun ardından Real Madrid gibi bir takımı eliyorlardı. Deplasmanda bir İtalyan takımı ile oynayacağız. Kolay olmayacak ama elimizden geleni yapacağız. Maçın seyircisiz oynanacak olması bize avantaj sağlayacaktır" diye konuştu. Aykut Kocaman, bir gazetecinin ırkçılık ile ilgili sorusuna ise tepki gösterdi. Kocaman, "Bu konunun konuşulması bile yanlış" dedi.

GENÇ SALİH UÇAN FENERBAHÇE'DE YÜZLERCE MAÇ OYNAYACAK
Kulüp tarihinde ilk defa yarı final oynama azminde olduklarını dile getiren Kocaman, Lazio maçındaki 11 ile ilgili olarak da, "Çıkacak kadro hakkında bir şey söylemek istemiyorum. 4-5 futbolcumuzun hastalığı var. Onların toparlanması kadroyu şekillendirecek. Şu an kadro ile ilgili bir şey söyleme şansım yok. Salih, çok büyük bir aksilik olmazsa Fenerbahçe forması altında yüzlerce maç oynayacak. Onu ruhsal olarak biraz rahat bırakmalıyız" ifadelerini kullandı.

KOCAMAN'LA 20. AVRUPA SINAVI
Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında Lazio ile karşılaşacak F.Bahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde 20. maçına çıkacak. Kocaman'lı Fener, 19 maçın 8'ini kazandı, 7'sinde berabere kaldı.

PETKOVİC BU KEZ UMUTSUZ
Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, F.Bahçe maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Turu geçme şansımız yüzde 50'nin altında olsa da iyi bir sonuç almak için savaşacağız. Taraftarın olmaması kötü" dedi.