Trabzonspor rotayı Amauri'ye çevirdi

Ankaragücü'nden Sapara ve Vittek'i bitiren Bordo-Mavililer, Juventus'un yıldız golcüsü için tam 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2011 Güncelleme 03 Eylül 2011, 03:49
Trabzonspor rotayı Amauri’ye çevirdi

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi mücadele edeceği her 3 kulvarda da başarı hedefleyen ve kadrosunu genişletmeyi amaçlayan Trabzonspor'da rota Juventus'un golcü ismi Amauri'ye döndü. İtalyan spor gazetesi Corrierre Dello Sport, Bordo-Maviler'in İtalyan golcü için temasa geçtiğini, hafta başı transferin bitebileciğini yazdı. Trabzon'un Juventus'a 5 milyon Euro önerdiği de öğrenildi.

SAPARA&VITTEK BEDAVAYA!
Bordo-Mavililer Ankaragücü'nden aldığı Slovak yıldızlar Sapara ve Vittek için ödeyeceği bonservis bedeli gülünç olarak değerlendirildi. Yapılan açıklamada, Başkent ekibine Sapara için 200 bin, Vittek içinse 600 bin Euro sözleşme fesh bedeli ödeneceği belirtildi. 2 oyuncunun bonservisi sadece 800 bin Euro'ya geldi.

TATLI SIKINTI
Bordo-Mavililer'de son 1 hafta içinde kadroya katılan Marek Cech, Sapara ve Vittek ile birlikte yabancı sayısı 12'ye, toplam oyuncu sayısı ise 31'e çıktı. Trabzonspor'da her bölgede 3 alternatif oyuncu oldu. Mevcut durum, teknik direktör Şenol Güneş'i ise tatlı bir sıkıntıya soktu. Deneyimli hoca kimi isimleri kiralayacak.

RUSYA'DAN MÜJDELİ HABER
Trabzon'un Devler Ligi'ndeki rakibi CSKA Moskova'nın yıldızı Honda, 3 ay oynayamayacak.