Terim biletleri kesti!

Galatasaray'ın tecrübeli hocası, yönetime verdiği raporda, "Mustafa, Mehmet Batdal, Musa, Serdar, Aykut, Pino ve Stancu'nun gönderilmesini istedi. Yönetim 7 futbolcuya kulüp bulmak için kolları sıvadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2011 Güncelleme 17 Temmuz 2011, 17:25
Terim biletleri kesti!

İÇİNDEKİLER

Avusturya'ya kadrodaki tüm futbolcuları götüren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın başlayacak Almanya kampı öncesinde tam 7 futbolcunun biletini kesti. Tecrübeli hoca, takımda görmek istemediği futbolcuların isimlerini dünkü sabah idmanından sonra yönekim kuruluna Terim'in listesinde, taraftarla bir türlü yıldızı barışmayan Mustafa Sarp, büyük hayal kırıklığı yaratan Mehmet Batdal ve Musa, genç Serdar Eylik, kaleci Aykut'la birlikte yabancı futbolcular Pino ve Stancu'nun bulunduğu öğrenildi.

AYDIN YİNE TAKIMDA KALDI
Galatasaray yönetiminin bu rapor sonrası futbolculara kulüp bulmak için çalışmalara başladığı belirlendi. Tecrübeli hocanın geçtiğimiz sezon Kartal'da kiralık olarak oynayan Semih konusundaki kararını ise Almanya kampından sonra vereceği belirlendi. Beklenen çıkışı bir türlü yapamayan ve taraftarların yoğun eleştirisini alan Aydın Yılmaz ise birkez daha takımda kalmayı başardı. Emmanuel Culio da Terim'in gözüne giren isimlerden biri oldu.