Zamana ihtiyacımız var

Kartal'ın hocası Schuster Avusturya kampının çok verimli geçtiğini belirterek, "Tam olarak hazır olmamız için zamana ihtiyacımız var" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2010 Güncelleme 08 Temmuz 2010, 00:00
Zamana ihtiyacımız var

İÇİNDEKİLER

Schuster pembe tablo çizdi... Avusturya kampının genel bir değerlendirmesini yapan Beşiktaş Teknik Direktörü, "Kamptan yüzde 90 oranında memnun kaldım. Bizim için çok verimli bir kamp oldu. Ancak henüz tam anlamıyla hazır değiliz. Biraz zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Kafamdaki oyun sistemini futbolcularımın anlaması için belirli bir sürecin geçmesi şart" dedi.

SONUÇLARIN ÖNEMİ YOK!
Avrupa Ligi'nde oynayacakları maça kadar hazırlıklarını sürdüreceklerini vurgulayan Alman teknik adam, "Futbolcularımın çalışma isteği, disiplin ve hırsları üst düzeyde. Sisteme uyum sağlamada bazı zorluklar yaşıyoruz ama bunları da kısa zamanda çözeceğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarında alınan sonuçların benim için fazla bir önemi yok. Yeter ki futbolcularım söylediklerimi yerine getirsin" dedi. Schuster fizik kondisyon açısından her geçen gün daha iyi bir seviyeye çıkacaklarını dile getirerek, "Eylül'de gerçek performansımızı yansıtacağız" dedi.