Paçoz Koray

Kışkırtıcı odaklar, Erdoğan hakkındaki sözleri nedeniyle Alev Alatlı'yı topa tuttu. Linç kampanyasının ardı arkası kesilmedi. Koray Çalışkan ise yazara ağıza alınmayacak kelimelerle saldırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2014 Güncelleme 10 Aralık 2014, 02:03
Paçoz Koray

İÇİNDEKİLER

Sanatçı Yavuz Bingöl'e "mahalle baskısı" uygulayan karanlık odaklar, değerli yazarımız Alev Alatlı'ya karşı saldırıya geçti. Cumhurbaşkanlığı 2014 Yılı Kültür ve Sanat Ödülleri töreninde yaptığı konuşmayla gündeme damga vuran Alev Alatlı, iktidar karşıtı kesimlerin hedefi oldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Bugün George Orwell olsa sizi ayakta alkışlardı" dediği için "düşman" ilan edildi. Alatlı hakkında sosyal medyada başlatılan linç kampanyasının ise ardı arkası kesilmedi. Sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda isim, Twitter'dan ünlü yazara hakaretler yağdırdı. CHP'li akademisyen Koray Çalışkan ise eleştiri sınırlarını aştı. Twitter'dan saldırıya geçen Çalışkan, Alatlı'ya "paçoz" tanımı üzerinden yüklendi.

'AŞAĞILIK, AHLAKSIZ ...'

İfade özgürlüğünü hiçe sayan Koray Çalışkan, "Alev Alatlı: "Paçoz, çıkarları için her yolu mübah sayan, beş para etmez, zevzek, hoyrat, pespaye, aşağılık, ahlaksız, kalleş" demektir" ifadesini kullandı. Hakaret dolu paylaşıma ise tepki yağdı.