SAğlam tatil!

Geçtiğimiz yıl denizin içinde fenalaşarak boğulma tehlikesi geçiren Türkan Sabancı, bu kez tedbirliydi. Oğlu Metin’le birlikte bir beach’e giden Türkan Hanım için kapıda VIP ambulans hazır bekletildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2016 Güncelleme 04 Ağustos 2016, 00:00
SAğlam tatil!

İÇİNDEKİLER

Merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı, her yıl olduğu gibi bu yaz da tatil için Bodrum'u tercih etti. Türkan Hanım, önceki gün oğlu Metin Sabancı ile birlikte Yalıkavak'taki X Beach'te objektiflere yansıdı. Sabancılar gün boyunca deniz ve güneşin tadını çıkardı.

AMBULANS KAPIDA
4 yıl önce oğluyla birlikte yüzerken denizde boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan Türkan Sabancı, bu yaz da tedbiri elden bırakmadı. Önceki yıllarda denize yakın korumasıyla birlikte giren Sabancı için bu kez mekanın kapısında VIP ambulans hazır şekilde bekledi. Gönül rahatlığıyla denize giren Türkan Hanım, oğlu Metin'le suda keyifli saatler geçirdi. Türkan Sabancı, daha sonra arkadaşlarıyla bir kafeye geçerek kahve eşliğinde sohbet etti.



KAHVE KEYFİ YAPTI
Sabancı, arkadaşlarıyla bir süre daha kafede oturduktan sonra oğlu Metin Sabancı'yla birlikte kapıda hazır bekleyen özel araca binerek yazlık evlerinin yolunu tuttu. Bodrum sevdalısı anne-oğulun ardından çıkışta bekleyen VIP ambulans da mekandan ayrıldı. Türkan Sabancı'nın bu tedbirli halini görenler ise "Türkan Hanım bu sene tatili sağlama aldı" yorumu yaptı.

HALİL ÇİLNGİR / BODRUM