Mesut Denise düştü

Mesut Özil, kendi kalesine gol yedi. Alman Denise K. ünlü futbolcunun üvey kardeşi olduğunu söyledi. Mustafa Özil'e babalık davası açan genç kadın "Ondan hiçbir şey istemiyorum" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2015 Güncelleme 31 Aralık 2015, 02:11
Mesut Denise düştü

İÇİNDEKİLER

Zonguldaklı bir ailenin gurbetçi çocuğu olarak Almanya'da dünyaya geldi. Futbolu çok sevdi. Yıllar sonra Mesut Özil ismi artık futbolda şöhretin ta kendisiydi. Alman milli takımı ile Arsenal'in başarılı oyuncusu Mesut Özil (27), futboldaki başarısı kadar özel hayatıyla da gündeme geldi. Şimdi de sürpriz kardeşiyle herkesi şok etti. 25 yaşındaki Denise K.'nın iddiaları Avrupa basınının ilk gündemiydi.



'ANNEM ONU ÇOK SEVMİŞ'
Denise K. Bild gazetesine bilgi verdi. Mesut'un babası Mustafa Özil'in babası olduğunu söyledi. "Babam, Gülizar Özil ile evliyken annemle de beraber olmuş. Annem onu çok sevmiş. Ancak babam beni arkadaşlarına hep 'Bir tanıdık' diye tanıştırıyordu. Bu bana inanılmaz acı veriyordu. Kendisine babalık davası açtım" dedi. Bir çocuk annesi genç kadın, sözlerine şölye devam etti: "Annem 2001 yılında 39 yaşında iken bir hastalık sonucu can verdi. Ancak babamla bağım kopmadı. 2014'te ise aramız açıldı. Babamdan hiçbir şey istemiyorum. Torununu sevsin yeter." Genç kadın Mesut'un ve onun diğer üç kardeşinin ise kendisinden haberleri olduğunu söyledi. "Beni sahiplendiler" dedi. Açılan babalık davası 2016 yılında görülecek. Mesut'un babası Mustafa Özil ise gazetenin konuyla ilgili sorularını cevapsız bıraktı.


Baba Özil'in çapkınlıkları yüzünden oğluyla arasının açıldığı belirtiliyor.

BABASIYLA ARALARI AÇILDI
Mustafa Özil, daha önce de birçok kez özel hayatı ile ilgili basına haber konusu oldu. 50 yaşındaki Özil, 2011 yılında kendisinden 17 yaş genç sevgilisiyle Bodrum'da denizde görüntülenmişti. Mustafa Özil, haber yapan gazeteler hakkında dava açmış, ancak davayı kaybetmişti. Baba Özil ile ünlü futbolcu oğlu Mesut Özil'in arası da 2013 yılında açılmıştı. Mesut, menajerlik işlerini yapan babasından tüm işlerini geri almış ve kardeşine devretmişti. Bunun üzerine Mustafa Özil'e ait menajerlik şirketi Mesut Özil'den yaklaşık 640 bin euro alacağı olduğu gerekçesiyle 2014'te dava açmıştı.