Bu aşkın suyu çıktı

Daha önce 3 kez ayrılan Hatice Aslan ve genç aşkı Kenan Ece 4. kez ilişkiye devam kararı aldı. Bodrum'da aşk tazeleyen ikiliyi görenler şaştı kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2014 Güncelleme 20 Temmuz 2014, 00:00
Bu aşkın suyu çıktı

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının yap-boz aşıkları Hatice Aslan ve Kenan Ece ayrılığa daha fazla dayanamadı. 2 yıllık ilişkilerinde 3 kez ayrılan Aslan ve Ece yeniden aşka devam kararı aldı. Başarılı oyuncu Hatice Aslan ve kendisinden 19 yaş küçük olan sevgilisi önceki gün Bodrum'da aşk tazelerken objektiflere takıldı. Denizin içinde liseli aşıklar gibi birbiriyle hasret gideren ikilinin mutluluğu objektiflere yansıdı.

ÖPÜCÜK YAĞMURUNA TUTTU
Fotoğraflarının çekildiğinden habersiz olan Hatice Aslan suyun içinde sevgilisini öpücük yağmuruna tutarken Kenan Ece de aşkına karşılık verdi. Etraflarına aldırmadan aşk dolu saatler yaşayan sevgililer, daha sonra iskeleye geçerek güneşlendi. Hatice Aslan'la Kenan Ece'yi suyun içinde görenler ise, "Bu aşkın suyu çıktı" yorumu yaptı. En son 1 yıl önce ayrılan aşıklar, dost kalmayı başarmış ve İstanbul gecelerinde sürekli pişti olmuşlardı. Aslan'ın adı Kenan Ece'den ayrıldıktan sonra kimseyle aşk dedikodusuna karışmadı.

52 yaşındaki Hatice Aslan, genç aşkıyla bir dargın bir barışık yürüttüğü ilişkisine devam ediyor. Kenan Ece, Aslan'dan ayrıldıktan sonra Selen Öztürk'le aşk yaşamıştı.

Ufuk ÖZCAN