Çılgın Türkler

Önceki güne 2 Türk damga vurdu. Ünlü star Rihanna, twitter'da genç oyuncu Ege Tanman'ı takip etti. Diğer yıldız Miley Cyrus ise Mert Alaş'ın çektiği fotoğrafla W Magazine'in kapağını süsledi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2014 Güncelleme 05 Şubat 2014, 01:58
Çılgın Türkler

İÇİNDEKİLER

Sosyal paylaşım sitesi twitter'ın dünya gündemine önceki gün damgasını vuranlar arasında 2 Türk genci vardı. Dünyaca ünlü yıldız Rihanna, twitter'da takip ettiği 994 kişi arasına 16 yaşındaki Ege Tanman'ı da ekledi. Çağan Irmak'ın efsane filmi "Babam ve Oğlum"un küçük oyuncusu Tanman, Rihanna'nın kendisini takip etmesiyle havalara uçtu. Yıllar önce canlandırdığı 'Deniz' karakteriyle gönüllerde taht kuran Ege Tanman, seksi yıldıza; "Teşekkürler kraliçe; bu benim en mutlu günüm. Seni seviyorum" diye karşılık verdi.

BÜYÜK BİR HAYRANI
Twitter'da 33 milyon 990 bin takipçisiyle dikkat çeken Rihanna'nın Ege Tanman'ı takip etmesi, birçok kişinin dikkatini çekti. Seksi yıldızın Tanman'ı takip etmesinin ardında genç oyuncunun Rihanna'ya sık sık mesaj atıp büyük hayranı olması yatıyor.

YILDIZLARIN GÖZDESİ
Dünyanın en güzel kadınlarını fotoğraflayan Mert Alaş, bu kez de seksi şarkıcı Miley Cyrus'a poz verdirdi. Ünlü yıldızın Alaş imzalı fotoğrafları; W Magazin'in kapağını süsledi.

Mert
Alaş'a verdiği seksi pozları büyük ses getiren Miley Cyrus da; sosyal paylaşım sitesi twitter'dan Mert Alaş'a teşekkür ederek de; bir kez daha Alaş'ın ismini duyurdu.