Çark dönüyor

Akın Altan'la aşk yaşadığı söylenen Özlem Yıldız'ın Çarkıfelek döneminde ilişki yaşadığı Mehmet Ali Erbil'le yeniden samimi olması akılları karıştırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2014 Güncelleme 14 Ocak 2014, 00:00
Çark dönüyor

İÇİNDEKİLER

Bundan 2 ay önce Sinan Serter'den resmen boşanan Özlem Yıldız'ın adı her gün farklı bir isimle anılıyor. Ünlü sunucunun; geçtiğimiz hafta Serter'in de yakın dostu olan Akın Altan'la beraber olmaya başladığı iddia edildi. Hatta Altan'ın eski sevgilisi Ece Erken de Özlem Yıldız'a twitter'dan demediğini bırakmadı.

YILLARDIR DARGINLARDI
Herkes Yıldız'la Akın Altan aşkını konuşurken; güzel sunucunun adı bu kez de başka bir isimle yan yana geldi! Uzun yıllar önce Çarkıfelek yarışmasında hosteslik yapan Yıldız, o dönem Mehmet Ali Erbil ile fırtınalı bir aşk yaşadı. Kavgalı bir şekilde ayrılan Özlem Yıldız ile Mali, yıllardır dargındı. Ancak ikili, önceki gün Yıldız'ın instagram'daki bir fotoğrafı aracılığıyla mesajlaştı. Akılları karıştıran güzel sunucu, bu samimiyetin fark edilmesi üzerine fotoğrafı da sildi.

MESAJLARINI SİLDİ
Yıldız'ın bir arkadaşıyla instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına Mali, hemen yorum yaptı. Yıldız da eski aşkına gülücükle yanıt verdi. Özlem Yıldız, mesajın fark edilmesinin ardından fotoğrafı sildi.