Tolga Sevil'e uymadı

Tolga Karel'in Sevil Uyar aşkı da aşırı alkol yüzünden bitti. Güzel oyuncu, eve sarhoş gelen Karel'i kovup ailesinin yanına kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2010 Güncelleme 26 Haziran 2010, 02:29
Tolga Sevil’e uymadı

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncular Tolga Karel ile Sevil Uyar'ın sürpriz bir şekilde başlayan aşkları, sadece 3 ay sürmüştü. Herkes bu ani ayrılığın nedenini merak ederken açıklama olayların adamı Karel'den geldi: "Özel bir sebebi yok. Sevil'le anlaşamadık, beraberliğimizi yürütmeyi başaramadık."

Ancak ayrılığın ardındaki sır perdesi aralandı. Birçok defa gazetecilere aşırı alkollü yakalanan Tolga Karel, yine çok içtiği bir gece yarısı soluğu sevgilisinin evinde aldı. Sevil Uyar'ın yanında taşkınlıklar yapmaya başlayan Karel, güzel aşkı tarafından evden kovuldu.

Yaşadığı sıkıntılı gecenin ardından ailesinin yanına gitmeye karar veren Sevil Uyar, şu sıralar Aydın'da ailesiyle tatil yapıyor. Bir ilişkisi daha alkol yüzünden sona eren Tolga Karel ise arkadaşlarıyla çıktığı Çeşme tatilinde bir yandan Sevil Uyar ayrılığının üzerine sünger çekmeye çalışırken diğer yandan eğlencesini kaldığı yerden sürdürüyor!