Hava da kara da kapatılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan kanaat önderlerini kabul etti. Tüm itirazlara rağmen gayrimeşru referandumu yapan Barzani’ye tepki gösterdi: "Bütün hava sahaları ve sınırlar kapatılacak. Arkanda sadece İsrail var..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2017 Güncelleme 06 Ekim 2017, 02:50
Hava da kara da kapatılacak

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Doğu ve Güneydoğu'dan gelen bazı kanaat önderlerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde gerçekleştirilen görüşmede Erdoğan, gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi. Erdoğan şunları söyledi: "Haritaların yeniden masaya konulduğu bir sürecin içindeyiz. Figüranlar değişmekte babalarının yerini oğullar, zalimlerin yerini başka zalimler almakla birlikte senaryo değişmiyor. Güçlü Türkiye, bölgesel huzur ve istikrarın güvencesi demektir. Kurulan tezgahı sahiplerinin başına geçiren ülke demektir. Ülkemiz içeriden ve dışarıdan kuşatılmaya çalışılıyor. Biz ülkemize çizilen sınırlara 'eyvallah' demediğimiz, üzerimize giydirilmeye çalışılan deli gömleğini yırtıp attığımız için hedef alınıyoruz.

"DÖRT DÖRTLÜK NANKÖRLÜKTÜR"
Birileri çocukluk düşlerini gerçekleştirecek diye tüm bölgemizin ve ülkemizin güvenliğinin tehlikeye atılmasına biz müsaade edemeyiz. '16 yaşında benim hayallerim vardı, işte şimdi o hayallerimi gerçekleştirdim' havasına girmek kuru hayaldi. Sana bu aklı kim veriyor? Sadece arkanda İsrail var. Sağ tarafına Fransa'nın eski Dışışleri Bakanı'nı almışsın, sol tarafına da bir başka Yahudi'yi almışsın ve onlarla beraber masa üstünde çalışma yapıyorsun. Onlar sana dost değil, dost değil. Sen bize bakacaksın. Niye memurunun maaşını ödeyemediğinde onlara gitmedin? Bu dört dörtlük nankörlüktür. Bütün hava sahaları kapatılacak, uçuşlar zaten yasaklandı. Kim gelecek, nasıl gideceksin? Yakında sınırlar da kapatılacak. Nasıl girişini çıkışını yapacaksın?"



​KÜLLİYE ZİRVESİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Külliye'de kabul etti. 40 dakika süren görüşmede, Irak'ın kuzeyindeki gayrimeşru referandumunun ardından yaşanan gelişmeler konuşuldu. Erdoğan Bahçeli'ye, Barzani yönetimine karşı alınacak önlemlerle ilgili bilgi verdi. Masadaki diğer başlıklar ise terörle mücadele ve Suriye oldu.