Vahşet gecesi

İstanbul'da bir gece bekçisi, aynı iş yerinde çalışan dayısının oğlundan 20 bin lira istedi. Olumsuz yanıt alınca çılgına döndü. Kuzenini öldürüp, cesedini parçalara ayırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2015 Güncelleme 13 Eylül 2015, 01:35
Vahşet gecesi

İÇİNDEKİLER

Para, için kuzenini katletti! İstanbul Sarıyer'de Maslak Atatürk Organize Sanayi Sitesi'nde bir şirkette çalışan Mehmet Tunç (33), 6 Eylül Pazar günü aniden ortadan kayboldu. Kardeşi Metin Tunç, kayıp başvurusunda bulundu. Hemen harekete geçen emniyet güçleri, Tunç'un telefonunun en son çalıştığı iş yerinde sinyal verdiğini tespit etti. Güvenlik kamera görüntüleri incelendi.

TESTEREYLE DOĞRADI!
Mehmet Tunç'un iş yerinden hiç çıkmadığını belirlendi. Tunç'un aynı iş yerinde çalıştığı kuzeni Yavuz K. ile birlikte olduğu anlaşıldı. Kamera kayıtlarında, Yavuz K.'yı iş yerinden çıkardığı çöp poşetleri, iş yerinin hemen karşısında bulunan yeşil alana götürdüğünü belirlendi. Bölgede yapılan kazılar vahşi cinayeti ortaya çıkardı. Öldürüldüğü anlaşılan Mehmet Tunç'un beş parçaya ayrılmış halde cesedi bulundu. Yavuz K. ise cinayeti itiraf etti. Katil zanlısı, Mehmet Tunç ile aralarında 20 bin liralık bir alacak-verecek meselesi bulunduğunu, cinayeti ise kavga sırasında işlediğini söyledi. Tunç'u demir çubukla döverek öldürdüğünü söyleyen Yavuz K., cesedi testereye benzer bir bıçakla tek başına parçaladığını belirtti. .

5 MİLYON DOLARLIK ZARAR
Yavuz K.'nın cinayetten iki gün sonra işyeri güvenlik kamera kayıtlarını yok etmek için yangın çıkardığı, ancak alevlerin büyümesi üzerine kendisinin de yaralandığı öğrenildi. Yangında reklam işi yapan şirkette 5 milyon dolarlık zarar meydana geldiği belirtildi.