Epilasyon davası

Hostes genç kız, tüylerinden kurtulmak için lazerli epilasyon yaptırdı. Ancak bütün vücudunda kızarıklar oluştu. Hastaneye gidince de doktorlar "Sen yanmışsın" dedi. Tedavi gören hostes soluğu savcılıkta aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2015 Güncelleme 17 Mayıs 2015, 00:00
Epilasyon davası

İÇİNDEKİLER

İzmir Konak'ta oturan ve özel bir havayolu şirketinde çalışan hostes 27 yaşındaki H.M., bir güzellik merkezine gidip, vücudundaki tüylerden kurtulmak istediğini söyledi. Genç kız, 10 seans karşılığı bin liraya anlaştı. İşyerinde çalışan ve herkesin doktor diye hitap ettiği G.D., H.M.'ye yapılacak işlemler hakkında bilgi verildi. Polikliniğe giden hostesin tüyleri alınıp, işlem yapılan bölgelere krem sürüldü. Klinikten tavsiye edilen kremi eczaneden alan hostes, belirtilen yerlere sürdüğünde acısı başladı. H.M., epilasyon yapılan bölgelerde aşırı kızarıklık ve lekeler oluştuğunu görünce, poliklinliğe gitti. Görevliler, bu tür durumların daha önce de olduğunu, 30 dakika ozon saunasına alacaklarını söyleyip, yaptıkları krem karışımını vücuduna sürdü. H.M., ozon saunasından da f ayda görmedi. G.D., genç kıza eczaneden alması için kremler verdi, bu kremleri de kllanan hostes kız acıları geçmeyince hemen en yakındaki devlet hastanesine baş vurdu. Burada kendisini muayene eden doktorlar, derisinin ciddi derecede yandığını ve yanık tedavisi görmesi gerektiğini belirtti.

ETEK GİYEMEDİ
Acıları bir türlü dinmeyen H.M., kendisini bu duruma düşürenler hakkında, Cumhuriyet savcılığına şikayet dilekçesi verdi. Hostes genç kız, "Mesleğim gereği etek giymem gerekirken, bu olaydan dolayı uzun süre etek giyemedim. Bu olay hayatımı altüst etti. Epilasyon yapılan bölgelerdeki yanıklar uzun süre geçmedi. Sapasağlam vücudum yarım hale geldi. Banyo yapmakta güçlük çektim. Şikayetçiyim" dedi.