Paralel yapı hayatımı kararttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2014 Güncelleme 04 Mart 2014, 01:26
Paralel yapı hayatımı kararttı

İÇİNDEKİLER

Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek, "İrticayla Mücadele Eylem Planı" başlıklı belgeye ıslak imza atmakla suçlandı. Ergenekon davasında yargılanıp ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İşte 12 Haziran 2009'dan beri cezaevinde bulunan Dursun Çiçek, bir mektup yazdı.

ÖZGÜRLÜĞÜMÜ GASP ETTİLER
2009'dan beri hak ve özgürlüklerinin gasp edildiğini belirten Çiçek, Paralel Devlet Yapılanması'nın masum insanları mağdur ettiğini söyledi. Çiçek, "Adalet devletin temelidir. Polisi, yargıyı, medyayı örgütsel amaçlar için kullanan, din ve cemaat kisvesi arkasında gizlenen suç örgütünün gerçek yüzünü herkes görsün" dedi.

ÖZ VE SEÇEN ÖRGÜTSEL SUÇ İŞLEDİ
Çiçek, mektubunda Savcı Zekeriya Öz'ü de suçladı. Şu ifadeleri kullandı: "Öz'ün Adli Tıp'tan nasıl sahte imza, inceleme raporu aldığını, polis ve jandarma kriminaline nasıl baskı yaptığını, 'Bu imza Dursun Çiçek'e ait değildir?' diyenlere ne gibi şantajlar uyguladığını, Öz ve Fikret Seçen dahil örgütsel suç işleyen savcıların ve hakimlerin Türk yargısına olan güveni nasıl yıktıklarını herkes görsün."