Yeni ev, yeni imaj

2008'de trafik kazası sonrası felç olan Umut ile gönüllü annesi Gülsüm Kabadayı, yeni eve kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2013 Güncelleme 22 Kasım 2013, 00:00
Yeni ev, yeni imaj

İÇİNDEKİLER

Hiç tanımadığı felçli gence annelik yapan Gülsüm Kabadayı şu günlerde çok mutlu. 4 yıldır felçli olan ve Umut adı konulan gence bakan Gülsüm ana, hayat mücadelesini yeni evinde sürdürüyor. Konuşamayan, yürüyemeyen ve gerçek kimliği tespit edilemeyen Umut'un kemik yaşı raporu 21'inde olduğunu gösteriyor.

ÖZEL BANYOSU VAR
Geçtiğimiz günlerde bir holdingin hediye ettiği 140 metrelik eve yerleşen Gülsüm Kabadayı ve Umut, yeni evlerinin keyfini sürüyor. Umut'un kendine ait bir odası olduğunu, gün ışığı gördüğünü söyleyen Gülsüm ana, "Eski evde aynı odada kalıyorduk. Rahat edemiyordu. Şimdi giriş katındaki dairemizden onu bahçeye bile çıkartabiliyorum" dedi. Umut'a özel bir banyonun da yapıldığını anlatan Gülsüm Kabadayı, "Küvet şeklindeki banyoyu çok sevdi. Artık Umut'u rahat bir şekilde yıkayabiliyorum. Seslere, konuşmalara tepki veriyor" şeklinde konuştu. Umut'un bıyık bırakarak imajını yenilediği dikkat çekti.