Damat cinnet getirdi 4 ölü

Çocuk benden değil diye dövdüğü 17 yaşındaki eşi baba evine sığındı. 'Eşi erkeklerle geziyor' dedikodusuna inanan damat gece yarısı gittiği evde dehşet saçtı. kayınpederini kayınvalidesini, eşini vuran damat son kurşunu da kendi kafasına sıkarak intihar etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2013 Güncelleme 15 Ağustos 2013, 00:00
Damat cinnet getirdi 4 ölü

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kağıthane'de dün gece saat: 03.30'da damat dehşeti yaşandı. 23 yaşındaki Erkan İhsan Engin ile bir yıl önce yaşı küçük olduğu için imam nikahı ile evlenen 3,5 aylık hamile Kübra Kalaycı (17), çocuğun kendisinden olmadığını iddia eden eşi tarafından darp edilince anne ve üvey babasının evine gitti. Bir hafta önce Engin'in kulağına eşinin başka erkeklerle gezdiği dedikoduları gelmeye başladı. Bunun üzerine geçtiğimiz gece eşinin kaldığı eve giden Erkan İhsan Engin, kayınpederi Agah Demir (48), eşi Kübra Kalaycı ve kayınvalidesi Yasemin Demir (44) ile tartıştı. Tartışma büyüyünce silahını çıkaran Engin, kayınpederini, kayınvalidesini ve eşini başından vurduktan sonra intihar etti. Olay sırasında başka odada yatan 12 yaşındaki Fatih Demir ise kurtuldu. Agah Demir'e ait daireden gelen silah sesleri üzerine komşuları, kapıyı kırarak eve girdi. İçeride 4 kişinin kanlar içerisinde yattığını gören komşular, polis çağırdı. Eve gelen ekipler, konfeksiyon atölyesinde aşçılık yapan Yasemin Demir, beyaz eşya bayiinde dağıtım yapan Agah Demir ve damat Erkan İhsan Engin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı olan ve 3,5 aylık hamile olduğu öğrenilen Kübra Kalaycı ise kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

VURMAYA GİDİYORUM
Erkan İhsan Engin'in olaydan önce babası ve amcasına, "Ben bunları vurmaya gidiyorum" diyerek evden çıktığı belirlendi. İddialara göre; Engin'in babası ve amcası da bu konuşmadan sonra Agah Demir'i aradı fakat ev telefonu açılmadı. Olaydan sonra da Engin'in babası ve amcası eve geldi fakat olay meydana gelmişti. Erkan İhsan Engin'in babası ve amcası da gözaltına alındı.


Mustafa KAYA - Barış SÖZAL