Vurdu, çekiçle ezdi, iple boğdu

Sevgilisinin eski eşini öldüren zanlıdan korkunç ifade: Önce tabancayla vurup, başını çekiçle ezdim. Hala ölmediğini görünce iple boğdum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2013 Güncelleme 20 Nisan 2013, 00:00
Vurdu, çekiçle ezdi, iple boğdu

İÇİNDEKİLER

Antalya Manavgat'a bağlı Side Beldesi'nde Şenol Çetin (50) ile boşandığı Aslı Başak Ş. (25), tekrar barıştı. Ayrı kaldığı sürede Ömer Y. (35) ile birlikte olan genç kadın, eski eşini öldürmek için plan yaptı. Evin anahtarını Ömer Y.'ye veren Aslı Başak Ş., Şenol Çetin'e ait tabancanın yerini de söyledi. 5 Mart Salı sabahı anahtarı kullanarak eve gelen Ömer Y., Şenol Çetin'i tabancayla öldürdü ve kaçtı. Öte yandan anahtarını bulamadığı gerekçesiyle çilingir çağıran genç kadın, eski kocasının cesediyle karşılaştı. Sorguya alınan kadın çelişkili ifadeler verince polis, Ömer Y.'ye ulaştı.
NAMLUYA BEBEK BEZİ
Ressam olan Ömer Y. ifadesinde, "Silah sesi duyulmasın diye namluya bebek bezi sarıp ateş ettim. Ama vurulmamış gibi ayaktaydı. Tekmeyle vurup yere düşürdüm. Çekiçle başını ezdim. 'Artık ölmüştür' dediğim anda yine ayağa kalkmaya çalışıyordu. Yine ölmeyince, yanımda getirdiğim iple boğazını sıktım" dedi.