TÜPgeneral

Balyoz tutuklusu Tümgeneral'in kendisinden 34 yaş küçük eşi hamile kaldı. Ortalık karıştı. Ancak işin aslı tüp bebek tedavisinde saklıydı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2013 Güncelleme 01 Nisan 2013, 01:09
TÜPgeneral

İÇİNDEKİLER

Paşanın aşkı Balyoz etkisi yarattı. Tümgeneral Recep Rıfkı Durusoy (64), Balyoz Darbe Planı davasında 16 yıl hapis aldı. Bu sırada ilk eşi Filiz Durusoy'dan boşandı. Kendisinden 34 yaş küçük olan Melike Kaynak Durusoy ile nikah kıydı. Maltepe Üniversitesi'nde iç mimarlık okuyan Melike, eşinin tüm davalarına katıldı. Ancak bu sırada yaşanan bir gelişme bomba etkisi yarattı. Zira geçtiğimiz hafta eşini ziyaret etmek için Silivri Cezaevi'ne giden genç kadının, hamile olduğu ortaya çıktı.

ŞİŞLİ ETFAL'DE YAPILDI
Herkes "Nasıl yani" diye sorarken işin aslına TAKVİM ulaştı. Buna göre Tümgeneral Durusoy, çeşitli nedenlerle 4 kez İstanbul'daki Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durusoy'un rahatsızlığı kayıtlara böbrek olarak geçti. Ancak bu sırada Durusoy ile genç eşi tüp bebek tedavisi gördü. 4'üncü denemeden sonra Melike Durusoy hamile kaldı.

'BİRAZ MUTLULUK İÇİN'
Durusoy ise TAKVİM'e bir mektup yazdı, yaşadığı durumu anlattı: "Biraz mutluluk için cezaevinde evlendim. İçinde bulunduğum cezaevi koşulları nedeniyle böbrek kanserine yakalandım. Eşle birlikte olma hakkından yararlanarak daha fazla radyasyona tabi tutulmadan çocuk istiyorduk. Ancak hastanede yatarken planlı olmamasına rağmen Allah bizi böyle bir şeyle mükafatlandırdı."

'ÖZEL' GÖRÜŞ BAŞLIYOR
4. Yargı Paketi'nde yer alan "özel" karar bugün başlayacak. Hükümlü ve tutuklular, en az 3 ayda 1 kez olmak üzere 3 saatten 24 saate kadar eşleriyle bir araya gelebilecek. İmam nikahlı eş ve sevgiliye ise izin verilmeyecek.

Mevlüt YÜKSEL