Hayat devam ediyor

Yarışta düşerek felç olan ünlü jokey Yalçın Akağaç, kaza anını TAKVİM'e anlattı: Önümdeki at Saros'tu. Onun ayağına takıldık ve atımla birlikte yuvarlandık. Ancak yaşıyorum ve umudum çok fazla

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2012 Güncelleme 28 Ocak 2012, 00:48
Hayat devam ediyor

İÇİNDEKİLER

Veliefendi'nin "Bebeto" lakaplı jokeyi olan 60. Başbakanlık Kupası'nın sahibi usta jokey Yalçın Akağaç, hasta yatağında onu ölümle burun buruna getiren olayı TAKVİM'e anlattı. Akağaç, "Koşuda önümdeki at Saros'tu. Onun ayaklarına takıldık ve atımla beraber düştük. At tabii kafa üstü çakılınca, ben de bir metre ileriye uçarak direkt omurga kemiğim darbe aldı. Sırtımdaki kırıktan dolayı ayağımda his yok. Ama o daha sonraki evre. Hayat devam ediyor. Olan oldu artık. Bu saatten sonra önümüze bakacağız. Ancak jokeylik yapmayı iyileşsem de düşünmüyorum. Öncelikle yürümeyi arzu ediyorum. Tekrar yürüyeceğime inancım çok büyük. Bu konuda çok güçlü ve azimliyim" dedi.

'BENİM VAZGEÇİLMEZİM'
Hayat arkadaşı Aylin Akağaç bir an olsun yanından ayrılmadı. İki oğlunun annesi sevgili eşi, Yalçın Akağaç'ın felç olduğunu öğrenince,"Ben onu ayakları için değil, yüreği için sevdim. O benim ve çocuklarımın kahramanı" demişti. Bunu hatırlattığımızda Akağaç'ın yanıtı şöyle oldu: O benim hayattaki vazgeçilmezim. Bu güzel sözler beni hiç şaşırtmadı."


MEVLÜT YÜKSEL