Ocak'ta dev operasyon!

Sarı-Lacivertliler Ocak'ta Valencia'lı Tino Costa ve Fürt'lü Sercan Sararer'i renklerine katabilmek için şimdiden görüşmelere başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2012 Güncelleme 14 Ekim 2012, 00:00
Ocak’ta dev operasyon!

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe ara transfer için şimdiden kolları sıvadı... Alex'in ayrılmasının ardından yeni bir dönem için düğmeye erken basan Sarı-Lacivertliler Valencia'lı Tino Costa ve Fürth'lü Sercan Sararer için nabız yoklamaya başladı.

BİTMEYEN SEVDA TİNO COSTA
Geçen sezon da Tino Costa'nın peşinden koşan F.Bahçe, son anda Valencia'nın bu oyuncuyu vermemesi nedeniyle bu transferi gerçekleştirememişti. Sözleşmesi 2014 Temmuz ayında bitecek olan Arjantinli futbolcu için Sarı-Lacivertli yönetimin 5 milyon Euro'luk bir teklif sunacağı öğrenildi.

SERCAN İÇİN 3 MİLYON EURO
Fenerbahçe Tino Costa'nın dışında Sercan Sararer'i de listesine dahil etti. Daha önce Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını ifade eden Fürth'lü oyuncunun artık olumlu düşündüğü belirlendi. Alman kulübünün sezon sonu sözleşmesi biteceği için bu oyuncuyu satmasının yüksek ihtimal olduğu ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler'in bu oyuncu için 3 milyon Euro civarında bir bütçe ayırdığı öne sürüldü.

BU SEZONA İYİ BAŞLAMADI
Valencia'da 3. sezonunu geçiren Arjantinli oyuncu Tino Costa bu sezon ligde 7 maç oynarken beklenen performansı sergilemeyemedi.