Bu sadece bir başlangıç

Egemen de Vaslui maçının 2. yarısında çok iyi oynadıklarını belirterek, "Bu galibiyet sadece bir başlangıçtı" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2012 Güncelleme 10 Ağustos 2012, 00:00
Bu sadece bir başlangıç

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'de 1-1 berabere kaldığı Vaslui'yi Romanya'da 4-1 yenerek Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselen Fenerbahçe'de moraller çok yüksek. Sarı-Lacivertli futbolcular maç sonrasında yaptığı açıklamalarla adeta rakiplerine gözdağı verdiler. Takımın yıldızlarından Cristian Baroni, henüz sezon başı olduğu için yüzde 30 kapasiteyle oynadıklarını belirterek, "1 ay sonra çok daha iyi bir durumda olacağıızı düşünüyorum. O zaman gerçek performansımızı sahaya yansıtacağız" dedi.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ
Beşiktaş'tan transfer edilen Egemen de Fenerbahçe'nin zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyor. Vaslui maçının özellikle ikinci yarısında iyi bir futbol oynadıklarını söyleyen tecrübeli yıldız, "Her maç biraz daha üzerine koyuyoruz. Galatasaray maçında kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

UYUM SORUNU YAŞAMIYORUM
Egemen uyum sorunu yaşamasının söz konusu olmadığını da ifade ederek, "Takıma hemen alıştım" dedi.

EMRE'Yi ARAMIYORUM
Baroni A.Madrid'e giden Emre'nin yokluğunu hissetmediklerini belirterek, "Mehmet Topal da çok kaliteli bir futbolcu" diye konuştu.

GÖNÜLLERDE KOPENHAG VAR
Fenerbahçeli futbolcular bugünkü kura çekiminde gönüllerinden geçen takımın Kopenhag olduğunu söylediler. Bekir İrtegün, "Tüm takımları eleyecek gücümüz var. Ama Kopenhag'ı istiyoruz" dedi.