Forvet krizi

Semih Şentürk Mersin'e gitmeyi kabul etmeyince Mert Nobre transferi de çıkmaza girdi. Moussa Sow transferinde de belirsizlik devam ediyor. Dün geceki Manisaspor deplasmanında Bienvenu'nün yerine gol umudu olarak 17 yaşındaki Recep Niyaz oyuna girmek zorunda kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2012 Güncelleme 17 Ocak 2012, 02:24
Forvet krizi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 20. haftasının kapanış maçında Manisaspor'u deplasmanda uzatmanın son dakikasında Cristian Baroni'nin attığı golle 2-1 yenmenin mutluluğunu yaşarken, forvet transferinde yaşanan problemler ilerisi için büyük sıkıntı oluşturacak gibi görünüyor.

NOBRE İSTİYOR AMA...
Lille'in yıldızı Moussa Sow'un transferi çıkmaza girince Fenerbahçe'nin gündemine aldığı eski oyuncusu Mert Nobre'de de sıkıntı var. Mert Nobre ile Mersin yönetimi Fenerbahçe yönetiminin teklifini kabul etti.



KOCAMAN MESAJI VERDİ
Ancak Mersin yönetimi Nobre karşılığında Semih Şentürk'ü istedi. Fakat Semih Şentürk, Mersin İdman Yurdu'na gitmeyi kabul etmedi. Böyle olunca sezonun geri kalan kısmında forvetsiz kalmak istemeyen Mersin yönetimi Mert'i göndermeme kararı aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise forvet sıkıntısının olduğu şu dönemde bile Semih Şentürk'ü Manisaspor kadrosuna almayarak gerekli messajı kendisine verdi. Sow'daki ısrarını sürdüren Fenerbahçe, 2. bir yerli ismi de almak istiyor.

KULÜBEDE FORVET YOK
Bu maçta Bienvenu'den gerekli verimi alamayan teknik direktör Aykut Kocaman, bu futbolcuyu oyundan çıkardıktan sonra yerine 17 yaşındaki Alex'in veliahtı Recep Niyaz'ı aldı. Çünkü kulübede bile santrfor yoktu.