Aslan'ın acılı ziyafeti

Sarı-Kırmızılılar, Beko Basketbol Ligi erteleme maçında zorlu Banvit deplasmanında kazanarak üst üste 10. galibiyetine imza attı ve liderliğini de sağlamlaştırmış oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2012 Güncelleme 15 Mart 2012, 02:10
Aslan’ın acılı ziyafeti

İÇİNDEKİLER

Beko Basketbol Ligi erteleme maçında Galatasaray Medical Park deplasmanda Banvit'i 73-64 yenerek üst üste 10. galibiyetine imza attı ve liderliğini sağlamlaştırdı.

TOPLAMDA 19
Bu sezon oynadığı basketbolla taraftarlarının gönlünü fetheden Cimbom zorlu deplasmanda Caner Topaloğlu ve Savovic'in 15'er sayısıyla galip gelmeyi başardı. Bandırma ekibinde ise Willams'ın 11 ve Serkan Erdoğan'ın 15 sayısı galibiyete yeterli olmadı. 22 hafta sonunda 19 galibiyete ulaşan Galatasaray Medical Park liderlik koltuğunda oturuyor. Maçın sonucundan çok G.Saray taraftarı ve teknik ekip Shipp'in sakatlığına çok üzüldü. İkinci yarının 4. dakikasında Simmons'ın topunu bloklamak isteyen Shipp potanın dibine çok kötü düştü. ABD'li oyuncunun sol ayak bileğinin kırıldığı belirtildi.

TUTKU AÇIK AĞLADI
G.Saray koçu Oktay Mahmuti oyuncusunun elini tutup, başında durdu. Tutku ve Mahmuti'nin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Hastaneye kaldırılan Shipp'e ilk müdahalesi Bandırma'da yapıldı. Cimbom'a gönül verenler sosyal medyada üzüntülerini dile getirdi.