Önder Turacı'nın sonu mu? Şaşırtan açıklama...

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında seyircisiz oynanan maçta Kasımpaşa'ya 3 - 1 yenilen Fenerbahçe'de maçın oynandığı geceyi cezalı olduğu için stat yerine barda geçiren Colin Kazım'ın trafik kazasında sonra Önder Turacı'nın hastanelik olması sarı-lacivertli camiayı şok etti.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2009, 00:00 Güncelleme 09 Ocak 2010, 12:33
Önder Turacı’nın sonu mu? Şaşırtan açıklama...

İÇİNDEKİLER

Önder'in evdeki bir kaza sonucu hastanelik olduğu belirtilirken Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan imalı açıklama olaya farklı bir boyut kazandırdı.

Geçtiğimiz hafta Kazım ile takım arkadaşı Dos Santos'un geceyi barda geçirdiğinin basına yansıması üzerine sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yalanlama yapılmıştı. Ancak daha sonra bu ikilinin geceyi barda geçirdiklerinin resim ve görüntülerini Sabah Gazetesi ortaya çıkarınca Fenerbahçe yönetimi yeni bir açıklama yapmış ve Kazım'ın bu disiplinsiz hareketinden sonra cezalandırılacağını duyurmuştu.

ÖNDER'İN BİLETİ KESİLDİ

Kazım'ın başına gelen bu olaydan ötürü zor durumda kalan kulüp, Önder'le ilgili yaptığı açıklamada imalı ifadeler kullandı. Sakatlığından dolayı zorlu Eskişehirspor deplasmanına götürülmeyen Önder Turacı'nın geceyi bir barda geçirdiği ifade edildi:

"Tedavi olması ve dinlenmesi gereken Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gitmiştir."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Önder'in bu hareketinden sonra çok sinirlendiği ve Önder'e büyük bir ceza vereceği iddia edildi.

Kulüpten yapılan imalı açıklama ve Aziz Yıldırım'ın bu tavrından sonra Önder'in takımda gönderileceğine kesin gözüyle bakılıyor...

ÖMER SÜT-TAKVİM.COM.TR