Fenerbahçe'ye Önder şoku

Fenerbahçe bu sabah gelen şok bir haberle sarsıldı. Sakatlığı nedeniyle Eskişehir maçının kadrosuna alınmayan Önder Turacı'nın sabah saatlerinde bir kaza sonucu sağ el bileğini keserek ameliyata alındı.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2009, 00:00 Güncelleme 04 Haziran 2011, 14:10
Fenerbahçe’ye Önder şoku

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli Önder Turacı'nın sağ el bileğinin kesildiği ve milli futbolcunun hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

ÖNDER'İN SON DURUMU NASIL?

AZİZ YILDIRIM ÖNDER' İ SİLDİ Mİ?

Sakatlığı nedeniyle Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmayan ve İstanbul'da tedavisi süren Önder'in, evde geçirdiği kaza sonucu sağ el bileğinin kesildiği, sırtında da cam kırıkları olduğu ifade edildi.
Hemen Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Önder'in ameliyata alınacağı öğrenildi.

ÖNDER TURACI'NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE EN İYİ 8 TÜRK FUTBOLCU!

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ!!!

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ YABANCILARI!


Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Colin Kazım da bir trafik kazası geçirerek, sol el bileğini kırmıştı.

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Milli oyuncu Önder Turacı'nın sağlık durumu ile ilgili olarak şu ana kadar bir açıklama yapılmazken, Acıbadem Hastanesi yetkilileri çok kısa bir süre sonra bilgi verecek. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi www.fenerbahce.org da günün flaş gelişmesiyle ilgili olarak bir açıklamada bulunacak.

FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Önder'in son durumuyla ilgili bir açıklama yapan sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde ilginç ifadeler var. İşte yapılan açıklama:

"Futbolcumuz Önder Turacı sakatlığı sebebiyle Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmamıştır. Tedavi olması ve dinlenmesi gereken Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gitmiştir.

Evde sebebini bilemediğimiz bir hadise sonrası sağ el bileğinde radial atar damarında ve el bileği kirişinde kesik oluşmuştur.

Daha sonra ailesi tarafından Ataşehir'deki bir polikliniğe sonrasında da Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülmüştür.

Sabah 10'da Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından ameliyata alınan Önder Turacı, iki saat süren başarılı bir operasyon geçirdi.

Sağ el bilek seviyesindeki kesi ve buna ait damar ve kirişler primel olarak onarıldı.

Bir gece hastanede kalacak olan Önder Turacı'nın yarın taburcu edilmesi bekleniyor; oyuncunun bir hafta on gün içersinde de antrenmanlara başlayabileceği açıklandı."

İNTİHAR MI DEĞİL Mİ?

Oyuncunun menajeri Doğan Ercan, Önder'in sabah evinde duş alırken ayağının kaydığını ve tutunmak isterken düştüğünü söyledi. Ercan, yaptığı açıklamada, ''Önder sabah duş alırken ayağı kayınca duşakabine tutunmak isterken düşmüş. Bu sırada duşakabinin camı kırılınca elinde kesik meydana gelmiş. Kendisi fazla kan kaybetmiş. Şu anda ameliyattan yeni çıktı ve genel durumu iyi. Henüz kendine gelemedi'' dedi.

Önder için ''İntihar etti'' şeklinde çıkan dedikoduların doğru olmadığını kaydeden menajer Doğan Ercan, ''Kesinlikle böyle bir şey yok. Duş yaparken gerçekleşen bir yaralanma. Kendisi ailesiyle oturuyor. Annesi olay nedeniyle çok üzüldü'' diye konuştu.

Öte yandan, Önder'in annesinin hastanede baygınlık geçirdiği ve kendisine teskin edici iğne yapıldığı öğrenildi.



AA-Takvim.com.tr