TIMELINE

07 Ekim 2017
ABD'den kritik İdlib açıklaması
ABD Savunma Bakanlığı Ortadoğu Masası Sözcüsü Pahon, “NATO müttefikimiz Türkiye’nin sınırlarını koruması ve terörle mücadelesi ve terör örgütlerinin güvenli bölgeler oluşturmalarını engelleme çabalarını destekliyoruz” dedi.
07 Ekim 2017
Bollywood yıldızı Aamir Khan 'Milyoner'de yarıştı!
"Bollywood yıldızı Aamir Khan 'Milyoner'de yarıştı!" haberi için lütfen tıklayın...
07 Ekim 2017
Çavuşoğlu'ndan flaş İdlib açıklaması
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine intikalle ilgili, "Amacımız, çatışmaları tamamen önlemek ve siyasi süreci kolaylaştırmak. Astana bir yerde güven artırıcı önlemler için çatışmaların durdurulması, bitirilmesi için bir platform ama amacımız şimdi Cenevre sürecini canlandırmak." dedi.
07 Ekim 2017
Dünyaca ünlü İslam alimi İstanbul'da vefat etti
Mekke'deki Ümmül Kura Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmed Abdulrezzak El Kubeysi, hayatını kaybetti.
07 Ekim 2017
Eda Erol ayrılık sonrası ilk kez konuştu
Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol, ayrılığın ardından ilk kez kameralara konuştu.
07 Ekim 2017
ABD’li rapçi tecavüzden tutuklandı
Nelly takma adıyla tanınan ABD’li ünlü rap şarkıcısı Cornell Iral Haynes’in bugün tecavüz iddiası üzerine tutuklandığı bildirildi.
07 Ekim 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahitliği yaptı
Erdoğan, Afyonkarahisar Milletvekili Özkal'ın oğlu Abdullah Özkal ile İlkin Uysal'ın düğün töreninde nikah şahitliği yaptı
07 Ekim 2017
Bakan Albayrak'tan doğalgaz müjdesi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2018'de Türkiye'nin bütün illerine doğalgazın ulaşacağını belirterek, "2019 yılı sonuna kadar da 200'ü aşkın ilçeye doğalgazı ulaştırılacağız" dedi.
07 Ekim 2017
G.Saray resmen açıkladı: 3 futbolcuyu...
Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün Fransız L'Equipe gazetesine verdiği röportajda transfer edemedikleri 3 futbolcuyu açıkladı.
07 Ekim 2017
Fatih Tekke'nin yeni takımı belli oldu
TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor'da Sait Karafırtınalar'ın yerine teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi.