TIMELINE

25 Ekim 2017
Barzani'den geri adım
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Irak hükümeti ile diyalog yapılabilmesi için 'ateşkes ve referandum sonuçlarının dondurulması' önerisinde bulundu.
24 Ekim 2017
Meral Akşener'in logosu alay konusu oldu
Meral Akşener'in partisinin logosu sosyal medyada fena Tİ'ye alındı...
24 Ekim 2017
Ragıp Soylu sordu ABD'li sözcü saçmaladı!
ABD Dışisleri sözcüsü Heather Nauert, SABAH gazetesi muhabiri Ragıp Soylu'nun terör örgütü PYD ile ilgili sorusuna cevap vermek yerine skandal sözler sarf etti.
24 Ekim 2017
Akşener'den FETÖ ürünü logo
Pensilvanya'dan gelen emirle Meral Akşener'in kurduğu yeni partinin logosu belli oldu. Dikkat çeken özellik ise bugüne kadar FETÖ tarafından kullanılan logolarla aynı olması...
24 Ekim 2017
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Irak, Suriye ve AB konuları ele alındı.
24 Ekim 2017
Halkı isyana çağıran CHP'liye bir şok daha
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a skandal sözlerle hakaret eden CHP'li Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat hakkında İçişleri Bakanlığı müfettiş görevlendirdi.
24 Ekim 2017
"Türkiye'ye yeniden petrol ihraç etmek istiyoruz"
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Kerkük-Ceyhan boru hattından Türkiye'ye yeniden petrol ihracatı yapmak istediklerini belirterek, yarın Ankara'ya gerçekleştireceği ziyaret sırasında ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi, sınır kapısı kontrolü ve bölge güvenliğini ele alacaklarını bildirdi.
24 Ekim 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik kabul
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan Türk Konseyi ve ABD Ticaret Odası heyetini kabul etti.
24 Ekim 2017
'ABD vize vermedi' iddialarına Adalet Bakanlığı'ndan açıklama
Adalet Bakanlığı yetkilileri, "ABD'nin Adalet Bakanlığı yetkililerine vize vermediği" iddiaları üzerine açıklama yaptı. Yetkililer, herhangi bir vize taleplerinin bulunmadığını bildirdi.
24 Ekim 2017
FETÖ'nün medya yapılanmasında 3 tahliye
FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin, 23'ü tutuklu 29 sanığın yargılandığı davada, Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın'ın tahliyesine karar verildi