TIMELINE

30 Ekim 2017
Beyaz Saray'dan flaş 'Rusya' açıklaması
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası sürecinde görev alan 3 eski yardımcısının Rusya soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkmasını, "Bugünkü iddiaların, Başkan Trump, Trump'ın seçim kampanyası ve kampanya aktiviteleriyle hiçbir ilgisi yok." sözleriyle değerlendirdi.
30 Ekim 2017
Resmen açıklandı! İşte yeni takımı
La Liga ekiplerinden Villarreal forması giyen Enes Ünal'ın yeni takımı açıklandı.
30 Ekim 2017
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78. bölüm
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi.
30 Ekim 2017
Ege'de FETÖ'cü avı
"Ege'de FETÖ'cü avı" haberi için lütfen tıklayın...
30 Ekim 2017
Muslera'dan sonra Valbuena...
Beşiktaşlı Caner Erkin'in TV görüntülerinden 6 maç ceza almasının ardından yakın çekimler taraftarların dikkatinden kaçmıyor. Dünkü Trabzonspor maçında Muslera'nın İspanyolca küfüründen sonra Fenerbahçe Kayserispor maçında da Valbuena'nın İngilizce küfürü ekrana yansıdı.
30 Ekim 2017
CHP'nin temizlikçisi Hürriyet!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan CHP Sözcüsü Tezcan'ın küstah sözlerini aklama görevi üstlenen Hürriyet, haberi okurlarına 'Tezcan'dan ağır eleştiri' başlığıyla verdi... Hürriyet, haberi manşetten görmeyerek gizlemeye çalıştı. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan "Yasal yollara başvurulacak" açıklamasını da dikkate almadı. Doğan Medya'sının CHP'nin rezaletini temizleme görevine devam ettiği de bu şekilde bir kez daha ortaya çıkmış oldu.
30 Ekim 2017
Darbecilerin üst düzey komutanları Akıncı Üssü'ne götürme görüntüleri ortaya çıktı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan üst düzey komutanların darbeciler tarafından Akıncı Üssü'ne götürülme görüntüleri ortaya çıktı.
30 Ekim 2017
ABD: Neçirvan Barzani'yi dört gözle bekliyoruz
ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ABD’nin IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani ve Başbakan Yardımcısı Qubad Talabani ile aktif olarak görüşmeyi dört gözle beklediği belirtildi.
30 Ekim 2017
FOX TV'den tescilli FETÖ'cü Ercan Gün'e maaş
Hrant Dink suikastında derin bağlantıları ortaya çıkan ve Pensilvanya ile direk temaslı olduğu saptanan Ercan Gün'e FOX TV sahip çıkmaya devam ediyor. FETÖ'cü Ercan Gün'ün adı Fatih Portakal'ın sunduğu Fox ana haberin künyesinde yer alıyor. Fox TV FETÖ militanı Gün'e maaş vermeye devam ediyor.
30 Ekim 2017
Trump'a şok! Suçunu kabul etti...
ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dış politika danışmanlığını yapan George Papadopoulos'un, Trump kampanyası ile bazı üst düzey Rus yetkililer arasında ayarlamaya çalıştığı görüşmeler konusunda Federal Soruşturma Bürosu'na (FBI) yalan söylediğini kabul ettiği bildirildi.