TIMELINE

23 Ekim 2017
Dünyada yılın futbolcusu belli oldu
Cristiano Ronaldo, Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nün sahibi oldu
23 Ekim 2017
Dursun Özbek'ten flaş koreografi açıklaması
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisindeki koreografi hakkında konuştu.
23 Ekim 2017
İşte Osman Kavala'nın gözaltına alınma nedeni
Türkiye'de darbe girişimlerinin finansörü Osman Kavala'nın FETÖ'cülerle irtibatlı ABD Başkonsolosluk çalışanı Metin Topuz'la aynı soruşturmadan gözaltına alındığı ortaya çıktı.
23 Ekim 2017
Barzani sonunda itiraf etti
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Erbil ile Bağdatarasındaki sorunların çözümü için yeni bir sayfa açmaya hazır olduklarını belirtirken, devam eden askeri operasyonların bunun önünde engel oluşturduğunu öne sürdü. Barzani, düşen petrol geliri nedeniyle "Maaşların ödenmesi konusunda bir sorun çıktı, ancak sorunun çözüleceği ve maaşların ödeneceği konusunda halkımız emin olsun" ifadelerini kullandı.
23 Ekim 2017
Türkiye'den Arakanlı Müslümanlara dev yardım
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, Türkiye'nin Arakan Müslümanlarına yönelik insani yardımlarına ilişkin, "Şunu vurgulamak istiyorum ki Türkiye insani yardımlarda küresel olarak cömert bir donör ülke olma özelliğini sürdürüyor. Türkiye tarafından Arakan Müslümanlarına sağlanan insani yardım miktarı toplamda 50 milyon doları aşacak." dedi.
23 Ekim 2017
Derbide tepki çeken koreografi için kritik gelişme
Başbakan Binali Yıldırım, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Galatasaray tribünlerinde açılan pankarta ilişkin soruşturma açılması talimatı verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta yapılan koreografiyle ilgili iki başmüfettiş görevlendirdi.
23 Ekim 2017
MİT’te sürpriz değişiklik: Görevden ayrıldı
Milli İstihbarat Teşkilatı’nda (MİT), 4 yıldır basın müşavirliği görevini yürüten Nuh Yılmaz bu görevinden ayrıldı.
23 Ekim 2017
Altepe ve Gökçek istifa etti, sırada Balıkesir var
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de cumartesi günü istifa edeceğini açıkladı. Sırada ise Balıkesir var.
23 Ekim 2017
Erdoğan: "Biz bu yola koltuk değil hizmet sevdasıyla çıktık"
Melih Gökçek'in istifa edeceğini duyurduğu dakikalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Twitter'dan "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık." açıklamasında bulundu.
23 Ekim 2017
Melih Gökçek: Cumartesi günü istifa edeceğim
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek cumartesi günü istifa edeceğini açıkladı...