TIMELINE

02 Ekim 2017
ABD, Rus konsolosluk binasına baskın düzenledi
Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD’li yetkililerin, Rusya’nın San Francisco’daki genel konsolosluk binasının kapısını kırarak içeri girdiğini ve binada arama yapıldığını kaydetti.
02 Ekim 2017
Dünyaca ünlü rock yıldızı hayatını kaybetti
Ünlü rock yıldızı Tom Petty kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
02 Ekim 2017
Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasına ilişkin davada itiraf
Firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasıyla ilgili davada Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapan polis Murat Bayrak, FETÖ ile bağlantısı olduğunu kabul etti. Bayrak, ByLock" kullandığını ve örgütün sohbetlerine katıldığını anlattı. Bayrak, "Sence darbe girişimini kim yaptı?" sorusu üzerine, "Cemaat yaptı" karşılığını verdi.
02 Ekim 2017
Kerkük'te Irak Türkmen Cephesi bürosuna saldırı
Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendiği belirtildi.
02 Ekim 2017
Hande Yener'den Demet Akalın'a olay sözler! Anketi görünce ateş püskürdü
Hande Yener'den Demet Akalın'a olay sözler! Anketi görünce ateş püskürdü ANKETİ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ Anketi gören ünlü popçu Hande Yener, kendi ismi ve yıllardır husumetli olduğu Demet...
02 Ekim 2017
Yeni dönem başladı...
Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK), sosyal güvenlik sistemini daha çağdaş standartlarda yürütmek ve insan odaklı hizmet anlayışını artırmak amacıyla 1 Ekim itibarıyla elektronik fatura (e-Fatura) uygulamasına geçildi.
02 Ekim 2017
Londra'da bomba alarmı: İstasyon boşaltıldı
Londra'nın güneyindeki East Croydon tren istasyonu bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı.
02 Ekim 2017
Bölgesel tehditlere karşı işbirliği
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü...
02 Ekim 2017
Reuters'tan büyük skandal
İngiliz haber ajansı Reuters, ABD'nin Las Vegas kentinde 58 kişinin öldüğü saldırıyı DEAŞ'ın üstlendiğini öne sürdü. Reuters'ın kaynağı ise, Türkiye ve birçok ülkede yayın yasağı olan Amaq adlı haber ajansı olduğu ortaya çıktı.
02 Ekim 2017
Başbakan'dan ABD'ye dayanışma mesajı
Başbakan Binali Yıldırım, Las Vegas'taki silahlı saldırıya ilişkin, "ABD'nin dostu ve müttefiki Türkiye'nin Başbakanı olarak bu menfur saldırı karşısında Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti ve halkı ile dayanışmamızı teyit ediyorum." ifadesini kullandı.