TIMELINE

28 Ekim 2017
Görme engelli Tuğçe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sakarya şiirini okudu
"Görme engelli Tuğçe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sakarya şiirini okudu" haberi için lütfen tıklayın...
28 Ekim 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin, telefonda görüştü. Görüşmede Erdoğan ile Putin'in Türkiye ve Rusya arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra Suriye meselesi hakkında da görüş teatisinde bulunduğu bildirildi.
28 Ekim 2017
Barzani'den kritik mektup: Görevini bırakıyor
Mesud Barzani'nin bugün IKBY Parlamentosuna gönderdiği mektupla, 1 Kasım'dan itibaren yetkilerini paylaşacağı ya da istifa edebileceği öğrenildi.
28 Ekim 2017
"Rezil rüsva oldun neyin erken seçimi"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim söylemleriyle kamuoyunda algı operasyonları başlatan Kemal Kılıçdaroğlu'na " Daha önce erken seçime gittik ne oldu? Rezil rüsva oldun. Sen daha neyin erken seçimini istiyorsun" diye cevap verdi.
28 Ekim 2017
'Senden olsa olsa darbecilere şakşakçı olur'
Konya'da AK Parti Danışma Meclisi'nde konuşan Cumhubaşkanı Erdoğan'ın gündeminde Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan konuşmasında Kılıçdaroğlu'na "Senden Demokrat olmaz. Senden olsa olsa darbecilere şakşakçı olur." dedi.
28 Ekim 2017
Kartal'ın diriliş gecesi
Süper Lig’in 10. Haftasında Aytemiz Alanyaspor’a konuk olan Beşiktaş deplasmanda Cenk Tosun ve Negredo ile bulduğu gollerle 2-1 galip ayrıldı.
28 Ekim 2017
#MuratYıldırım'ın sunumuyla "Kim #Milyoner Olmak İster?" yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da #atv'de!
Dünyanın en çok seyredilen yarışması Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor! Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için...
28 Ekim 2017
Bayrampaşa'da terör alarmı: 4 gözaltı var
Bayrampaşa’da bir alışveriş merkezinin yakınında bulunan şüpheli araçtan terör örgütü üyeleri çıktı.Araçta kontrollü patlama yapılırken, 1’i yaralı olmak üzere 4 terörist gözaltına alındı.
28 Ekim 2017
Türkiye, elektriğini güneş enerjisinden karşılayacak
Kalyon Holding Enerji Grup Başkanı Dr. Murtaza Ata, yenilenebilir başta olmak üzere enerjinin her alanıyla ilgilendiklerini belirterek, "Türkiye'de 2040’lara geldiğimizde elektriğinin büyük bölümünü güneşten karşılayabilir. O yüzden biz de güneş teknolojisinde daha fazla yatırım yapmaya hazırız. Hedefimiz güneş ve rüzgar santral yatırımlarıyla büyümeye devam etmek, tabii bunların teknolojilerinin yurt içinde üretilmesini sağlayarak." dedi.
28 Ekim 2017
Esra Erol'dan o çocuklara çocuklara sürpriz
Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde yaptığı karton langırt masasıyla gündeme gelen ve sosyal medyada çok konuşulan olaya Esra Erol duyarsız kalmayarak öğrencilere sürpriz yaptı. Esra Erol, geçtiğimiz günlerde...