TIMELINE

11 Ekim 2017
"Vize sorunu kısa sürede aşılacak"
Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'de vize krizine ilişkin önemli açıklama yaptı. Şimşek, "Vize sorunu kısa sürede aşılacak." dedi.
11 Ekim 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sırbistan'da sevgi seli
"Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sırbistan'da sevgi seli" haberi için lütfen tıklayın...
11 Ekim 2017
Türkiye'den Danimarka'ya DEAŞ tepkisi
Dışişleri Bakanlığı: "Danimarka'nın, İbrohimjon Asparov adlı şahsın Türkiye’ye iadesini mesnetsiz iddialar öne sürerek reddetmesi, terörizme karşı uluslararası düzeyde yürütülen çabalara da bir darbe teşkil etmektedir"
11 Ekim 2017
ABD Savunma Bakanı'ndan Türkiye açıklaması
ABD Savunma Bakanı Mattis, "Diplomatik gerginlikler askeri ilişkileri etkilemez. NATO müttefiki olan Türkiye ile ortak düşmanlara karşı birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
11 Ekim 2017
İşte ABD'nin yalan söylediğinin belgesi
"İşte ABD'nin yalan söylediğinin belgesi" haberi için lütfen tıklayın...
11 Ekim 2017
Karadavi'den Mısır cezaevindeki kızına "açık mektup"
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi (91), Mısır'da tutuklu bulunan kızı Ula için kaleme aldığı açık mektupta "Canım kızım, 100 günü aşkın süredir hapistesin. Mazlum için zulüm günleri ne uzundur. Bir gün bir yıl gibidir. İnşallah bu zulüm günleri geçecek ve sen sağ salim bir şekilde eşinle beraber evine, ailene döneceksin." ifadelerini kullandı.
11 Ekim 2017
Tesadüf mü skandal mı? Yeni tartışma...
Genç futbolcuların yaşının büyütüldüğü dedikodularının ardından Nijer'da ilginç bir tesadüf ortaya çıktı.
11 Ekim 2017
Hudut birliğine saldıran teröristler öldürüldü
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde hudut birliğine saldıran 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
11 Ekim 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uğurlama jesti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam saatlerinde Sırbistan'dan ayrıldı. Erdoğan'ı karşılama töreninde olduğu gibi uğurlarken de Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ve Bakanlar Kurulu üyeleri tam kadro havalimanında bulundu. Erdoğan'a özel uçak "TUR"a kadar eşlik eden Sırp devlet erkanı bir kez daha misafirperverliğini ve saygısını gösterdi.
11 Ekim 2017
Fatih Portakal: "Bana hastalıklı diyebilirsiniz"
FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal AK Parti düşmanlığından artık sıyırma noktasına geldiğini kendisi de itiraf etti. Portakal, müftülere evlendirme yetkisi verilmesiyle ilgili; "Bu adımın altında başka bir şey var mı?" dedi.