TIMELINE

27 Ekim 2017
Fikret Orman patladı: "Beşiktaş'a operasyon çekiliyor"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, PFDK'nın Caner Erkin'e verilen 6 maç ceza sonrası ateş püskürdü. "Bir gecede talimat değişiyor" diyen Orman, "Beşiktaş kulübü üzerinde böyle şeylerin yapılmasını hayretle karşılıyorum. FETÖ olaylarının hala bitmediğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı
27 Ekim 2017
Dışişleri'nden kritik Katalonya açıklaması
Dışişleri Bakanlığı,Katalonyanın tek taraflı bağımsızlık ilanına ilişkin, "Anayasal meşruiyeti bulunmayan, gerginliğe ve tırmanmaya yol açabilecek bu tek taraflı kararda ısrar edilmemesini, demokrasi çerçevesinde ve hukukun üstünlüğü temelinde çözüm bulunmasını temenni etmekteyiz"
27 Ekim 2017
Terör örgütü PKK yandaşlarından saldırı
Teröristbaşı Abdullah Öcalan için 9 Ekim'de Fransa'nın Strazburg kentinden yola çıkıp Avrupa'yı dolaşan PKK propaganda otobüsü, Belçika'nın Anvers şehrinde Türk vatandaşlarının yaşadığı Brederodestraat semtine girip bölgede yaşayanlara saldırdı.
27 Ekim 2017
İspanya, Katalon yönetimini görevden aldı
İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, Katalonya Özerk Yönetimi hükümetini feshedip bu bölgede 21 Aralık'ta erken yerel seçime gitme kararı aldıklarını açıkladı.
27 Ekim 2017
Film festivalinde muhteşem kapanış
Antalya'da bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Uluslararası Film Festivali'nin kapanış töreni öncesi sanatçılar, kırmızı halıda yürüdü.
27 Ekim 2017
"Katalonya'nın bağımsızlık ilanı tanınmayacak"
Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Antonio Tajani, AB üyesi ülkelerin Katalonya'nın bağımsızlık ilanını tanımayacağını bildirdi.
27 Ekim 2017
AK Parti'den açıklama: İstifa etmezse...
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Pazartesi günü açıklama yapacağını belirten ve istifa edip etmeyeceği henüz netlik kazanmayan Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. AK Partili Ünal, 'Balıkesir Belediye Başkanı'ndan da aynı adımı bekliyoruz. Bunu yapmazsa, bunun sonuçları yine demokratik meşruiyet zemininde konuşulur, tartışılır, istişare edilir ve yeni kararlar verilir." dedi.
27 Ekim 2017
Aşk ve Mavi 38.bölümde heyecan yükseliyor #neredesin
Aşk ve Mavi 38. son bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin en sevilen dizilerinden Aşk ve Mavi 38. son bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek... Atv'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan Aşk ve Mavi'nin yeni bölümünü sevenleri heyecanla bekliyor. Yeni bölümünde izleyenleri yine ekran başına kilitleyecek Aşk ve Mavi 38. bölümde neler olacak? Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yeni bölümünün (Aşk ve Mavi 38. bölüm) fragmanını buradan hemen izleyebilirsiniz! "Benim suçumun cezasını Mavi'nin çekmesine izin vermeyeceğim!"
27 Ekim 2017
FETÖ'nün tetikçi gazetesi satılıyor!
TMSF, 12 medya kuruluşunun varlıklarını 1 milyon 146 bin 417 lira toplam muhammen bedelle satışa çıkardı. Satışa çıkan medya kuruluşları arasında Ahmet Altan’ın uzun bir dönem Genel Yayın Yönetmenliği ve Mehmet Baransu’nun editör ve köşe yazarı olarak görev yaptığı Taraf Gazetesi bulunuyor. Ayrıca FETÖ’nün sözde vaazlarını yayınlayan Herkül FM de satışa çıkarıldı
27 Ekim 2017
Irak Başbakanı İbadi'den flaş karar!
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, 24 saat boyunca Kuzey Irak'taki operasyonları durdurma emri verdi.