TIMELINE

04 Ekim 2017
Hamaney: "Bölgenin geleceğini tehdit eden bir ihanet"
Resmi temaslarda bulunmak üzere İran'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen İran lideri Ali Hamaney, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) gayrimeşru referandumun "bölgenin geleceğini tehdit eden bir ihanet" olduğunu belirtti.
04 Ekim 2017
Rex Tillerson'dan 'istifa' açıklaması
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlayarak, görevinin başında olduğunu bildirdi.
04 Ekim 2017
Tarihte bir ilk! Böyle karşılandı
İki ülke arasındaki ilişkiler tarihinde ilk Rusya ziyaretini gerçekleştiren Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz’in uçağı, Moskova’daki Vnukovo havalimanına iniş yaptı
04 Ekim 2017
Van'da korkutan deprem
Van'ın Tuşba İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.
04 Ekim 2017
Aamir Khan A Haber'de
"Aamir Khan A Haber'de" haberi için lütfen tıklayın...
04 Ekim 2017
Bahçeli: Kazdığı kuyuya düşecek
Manisa'ya giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde IKBY tarafından yapılan referanduma sert tepki gösterdi.
04 Ekim 2017
FETÖ'cülerle irtibatlı ABD konsolosluk çalışanı tutuklandı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'ye ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 17-25 Aralık 2013 öncesi meslekten ihraç edilen firari eski savcı Zekeriya Öz ve FETÖ şüphelisi eski polis müdürleriyle de irtibatlı olduğu tespit edilen ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, ''Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs'', ''casusluk'' ve ''Türkiye hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs'' suçlarından tutuklandı.
04 Ekim 2017
Arda Turan devre arası ayrılıyor
Barcelona'da son dönemde maç kadrolarına dahi alınmayan Arda Turan devre arasında Katalan ekibiyle yollarını ayırıyor.
04 Ekim 2017
"Türkiye ile İran, Suriye ve Irak'ın istikrarında önemli bir rol oynuyor"
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye ve Irak'ta istikrarın sağlanmasında Türkiye ile İran'ın önemli bir rol oynadığını belirtti.
04 Ekim 2017
Bakan açıkladı: 2500 adliye çalışanı ve 3500 infaz koruma personeli alınacak
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Zabıt katibi itibarıyle birkaç gün içerisinde ilana çıkacağımız, çalışmaları nihayete getirdiğimiz 2 bin 500 adliye çalışanı alacağız. 3 bin 500 infaz koruma personeli alacağız. Çok yoğun bir şekilde personel takviyesiyle birlikte inşallah yargıdaki yük de azalmış olacak." dedi.