TIMELINE

21 Ekim 2017
Trabzonspor'da istifa depremi!
Trabzonsporlu 6 yönetici, Evkur Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından istifa etti.
21 Ekim 2017
Gökhan Töre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahitliğinde evlendi
Beşiktaş'ta sakatlığından dolayı forma giyemeyen Gökhan Töre dünya evine girdi. Yıldız oyuncunun nikah töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şahitlik yaptı. Beşiktaş'ın yıldız...
21 Ekim 2017
ABD'den terörist elebaşı açıklaması
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, PKK'nın ABD'nin terör örgütleri listesinde olduğuna dikkat çekerek "Öcalan saygı görmeye değer bir şahsiyet değildir." ifadelerini kullandı.
21 Ekim 2017
Erdoğan, Şırnak'ta hayatını kaybeden işçilerin aileleriyle görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta ruhsatsız kömür ocağındaki göçükte hayatını kaybeden 4 işçinin babasıyla telefonda görüşerek, başsağlığı diledi.
21 Ekim 2017
Haluk Levent 2 twitle KK’nın beynini çökertti!
Haluk Levent, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Seçimle gelen birine bu kadar ağır yaptırımlar doğru değil; çocuğuna nasıl hesap verecek?' sözlerine sosyal medyadan öyle bir cevap verdi ki, CHP'nin tüm muhalefet sistemini çökerttti.
21 Ekim 2017
FETÖ'cü hakimler Yunanistan'a kaçarken enselendi
Edirne'de, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı şike davasına bakan hakim Bülent Kınay ile Ergenekon hakimlerinden Fatih Mehmet Uslu, Yunanistan'a kaçarken yakalanarak gözaltına alındı.
21 Ekim 2017
Trabzonspor yine kayıplarda
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Trabzonspor 9 kişi kaldığı karşılaşmada 1-0 mağlup oldu
21 Ekim 2017
Cumhurbaşkanı'nın çocuk sevgisi
Çocuk sevgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu gün yanına gelen bir çocukla da yakından ilgilendi.
21 Ekim 2017
Gün gelecek bu manşetlerin ayağına takılacak Ertuğrul Özkök!
Türkiye'nin Soros'u yakalanınca paniğe kapılan Ertuğrul Özkök, Kavala'nın gerçek yüzünü ortaya seren basın mensuplarına tehditler savurdu, "Gün gelecek bu manşetler hepinizin ayağına takılacak..." diyerek basını korkutmaya çalıştı. Ne var ki Özkök, 28 Şubat döneminde attığı basının yüz karası, 28 Şubat'ın sivil ayağını sanık yapacak manşetlerini unuttu.
21 Ekim 2017
Amerikalı yazarın S-400 değerlendirmesi
S-400'lerin Ortadoğu'da oyunun kurallarını yeniden yazdığını ifade eden Bryen,ABD'nin S-400'lere karşı koyacak silahının olmadığını söyledi.