Mourinho heyecanı

Jose Mourinho haberleri Fenerliler'e kötü futbolu unutturdu! Fener yönetiminin Portekizli hocanın tazminatına ortak olmamak için Chelsea'den ayrılmasını beklediği bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 00:00
Mourinho heyecanı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Mourinho konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin haftalardır oynadığı kötü futbolun ardından tartışılan isim olan teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceğinin pek sağlam olmadığı futbol gündeminde çokça konuşulmaya başlandı. Bir Azeri işadamının Mourinho'nun durumunu Chelsea Başkanı Abramovic'e sormaması ve bu bilgilere Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a iletmesi Sarı-Lacivertli camiada heyecan meydana getirdi. Sportif direktör Terraneo'nun da Mourinho ile bir görüşme yaptığı da konuşulmaya başlandı. Fenerbahçe dışında Fransız kulübü PSG'nin de Portekizli teknik adam ile ilgilendiği belirtiliyor. Ancak Fenerbahçe'nin PSG ile rekabet edebilecek gücü bulunuyor. Ve Fenerbahçe taraftarının daha çok ve daha tutkulu olması Mourinho için bir tercih sebebi olabilir.

MOURİNHO GELİRSE YENİ YILDIZLAR SIRADA...
Fenerbahçe'nin Mourinho'nun Chelsea ile yollarını ayırmasını beklediği bunun ardından devreye girmesinin söz konusu olduğu da gelen haberler arasında. Mourinho'nun Chelse'den ayrılması durumunda belli bir yüklü bir tazminatın söz konusu olduğu ancak Fenerbahçe'nin bu tazminata ortak olmak istemediği de fade ediliyor. Mourinho'nun takımın başına elmesi durumunda Fenerbahçe'nin mevcut kadrosuna başka yıldızları katması da beklenen bir gelişme olacak.

HER AN İSTİFA EDEBİLİR
Geçen sezon Chelsea ile Premier Lig şampiyonluğu yaşamasına rağmen bu sezon işleri iyi gitmeyen Mourinho'nun takımdan ayrılması konuşuluyor. Portekizli teknik adam zor günler yaşıyor.