Sneijder'e Chelsea kancası

Chelsea, Mourinho'nun isteğiyle Sneijder'e teklif yaptı. Portekiz basını Sneijder'e bu konuyu sordu... Hollandalı yıldız, "Şu an ikimizde farklı yerlerdeyiz ama o benim için çok özel biri."dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2015 Güncelleme 05 Kasım 2015, 01:30
Sneijder’e Chelsea kancası

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de Jose Mourinho'nun koltuğu sallansa da Portekizli teknik adamın görevinin başında olduğu ve devre arası transferleri için harekete geçtiği iddia edildi. Benfica maçından sonra Portekiz'li gazetecilerin sorularına maruz kalan Sneijder ile ilgili ilginç bir gelişme ortaya çıktı. Portekizli gazeteciler, "Mourinho'nun seni çok istediğini duyduk. Devre arasında Chelsea seni transfer etmek istiyor? Ne diyorsun?" sorusu üzerine Hollandalı yıldız ilginç bir cevap verdi. "Şu an ikimizde farklı yerlerdeyiz. O Chelsea'de ben Galatasaray'da. Ama o benim için çok özel biri" ifadelerini kullandı. Mourinho'nun İngiltere'de haksız eleştirilere maruz kaldığını söyleyen Senijder, "Chelsea'de sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama Mourinho çok iyi bir teknik direktördür. Sadece teknik direktör değil, iyi bir idareci ve iyi bir insandır. Çok özel biridir" yorumunu yaptı.

"BAŞKANIM BEN GEREKEN YANITLARI VERECEĞİM"
Mourinho'nun savaşçı bir kimliği olduğunu hatırlatan Sneijder, "Her teknik adamın kariyerinde iniş çıkışlar olur. Jose özellikle de ülkesinde daha çok saygıyı hak ediyor. Eğer Chelsea onu kovarsa büyük bir hata yapar çünkü ondan daha iyisini bulamaz. Şu an herkes ona saldırıyor. Bu hiç adil değil. Jose ile çok iyi bir ilişkim var" dedi. Chelsea'nin önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve 7.5 milyon euro serbest kalma maddesinden yararlanıp transferi bitireceği iddia edildi.

CİMBOM'UN HER ŞEYİ O!
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder'e gelen teklif Sarı-Kırmızılı taraftarları da tedirgin etti. Cimbom'un herşeyi olan Hollandalı orta saha oyuncusu, bu sezonki performansıyla da dikkat çekiyor. Galatasaray atakları hep onun üzerinden başlıyor.

RONALDO HER YERDE FARK YARATIR
Portekiz Milli Takımı ile ilgili görüşleri sorulan Sneijder, "Portekiz çok iyi takım, yetenekli oyunculara sahipler başta Cristiano (Ronaldo) gibi. Cristiano her yerde fark yaratır. Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olacaklardır" dedi.

BAZEN 2 GOL ATARSIN BAZEN ATAMAZSIN!
Sneijder Türk basınının maç sonunda "Bu sezon sadece 2 golün var. Yorumun nedir?" sorusuna ilginç yanıt verdi. Sneijder, "Açıkçası benim için problem yok. Türkiye'de herkes gol atmaya odaklanıyor. Gol benim için önemli değil. Takım olarak kazanmak ve takım olarak iyi oynamak önemli. Bazen Fenerbahçe'ye bir maçta iki gol birden atarsın, bazen 6-7 maç gol atamazsın" cevabını verdi.