Korku yok defans yok saldır Kanarya

Kadıköy'deki maçta olduğu gibi bi sonuna kadar mücadele isteyen Portekizli teknik adam, "Korkmayacağız. Defansif taktikle sahada olmayacağız" ifadelerini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2015 Güncelleme 03 Ağustos 2015, 01:04
Korku yok defans yok saldır Kanarya

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, 5 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı rövanş maçına kilitlendi. Sarı-Lacivertli ekibin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk ile oynayacakları rövanş maçı öncesinde oyuncularını teknik ve fiziksel hazırlığın yanında mental olarak da hazırlamaya çalışıyor. Ukrayna depasmanında Kadıköy'de olduğu gibi sonuna kadar mücadele isteyen Portekizli teknik direktör oyuncularından hücumda daha etkin olmalarını istiyor. Pereira, "Onlardan korkmayacağız. Defansif taktikle sahaya çıkmayacağız" diyerek futbolcularına güven aşılamaya çalışıyor. Portekizli hoca, turun anahtarı olarak bu zorlu deplasmanda golü bulmayı görüyor!

VITOR PEREIRA FUTBOLCULARINDAN GOL İSTİYOR
FENERBAHÇE Teknik Direktörü Pereira ilk maçta 2. yarının ortalarında oyuna aldığı Hollandalı yıldız Robin Van Persie'yi rövanş maçında daha etkin kullanmak istiyor. Pereira, maça Fernandao ve Moussa Sow ikilisi ile başlamayı düşünse de Van Persie'yi maçın 2. yarısının tamamında kullanmayı da hedefliyor. Van Persie, hem takımla hem de özel olarak çalışmalarını sürdürüyor.

NANI VE VAN PERSIE ARTIK DAHA İYİ DURUMDA

HÜCUMDA oyuncularından daha hareketli olmalarını ve ayağa pasları çabuk yapmalarını isteyen Portekizli teknik adamın, futbolcularının bu maçta ilk maça göre daha hazır olmalarını hesap ettiği ve gol için oynayacağı ifade ediliyor. Van Persie ile birlikte Nani'nin de form grafininin önceki haftalara göre daha iyi durumda olduğu yeni transferlerin uyumunun arttığı da gelen haberler arasında.