Semih Kaya hasreti bitirdi!

Hakkında sezonu kapattı şeklinde spekülasyonlar yapılan Semih Kaya, dün takımla birlikte çalıştı. Bu gelişme teknik ekibe rahat bir nefes aldırdı

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Semih Kaya hasreti bitirdi!
Sakatlığı süresince yokluğu fazlasıyla hissedilen Semih Kaya'dan müjdeli haber geldi. Dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan çalışmada Semih Kaya, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Bu gelişme Galatasaray teknik heyetine derin bir nefes aldırdı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun lig ve kupa maçlarında Semih'ten faydalanmak istediği ve savunmadiki sıkıntıyı bu şekilde çözmek istediği belirtiliyor.

BURAK KOŞU YAPTI
Bu arada ligde son oynanan Kardemir Karabükspor maçında forma giymeyen Burak Yılmaz, tedavisinin ardından günü düz koşu ve saha adaptasyon çalışmalarıyla tamamladı. Burak'ın bırkaç gün içinde takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. Felipe Melo ise günü kuvvete dayalı özel bir idmanla geçirdi. Galatasaray, çalışmalarına bu sabah saat 11.30'da ve akşam saat 17.30'da yapacağı çift idmanla devam edecek.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.