Daha sırtımız yere gelmedi

Türkiye Futbol Koordinatörü Fatih Terim, Letonya'da düzenlediği basın toplantısında, "Ben futbolcularıma güveniyorum Bunu hep söyledim. Daha 8 maçımız var. Düştükten sonra kalkıp gitmek önemli. Daha sırtımız yere gelmedi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2014 Güncelleme 13 Ekim 2014, 01:09
Daha sırtımız yere gelmedi

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Koordinatörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün Letonya ile deplasmanda oynayacağımız grup maçı öncesinde basın toplantısında sorulan yanıtladı. Her zaman futbolcuarının yanında olduğunu belirten Terim, "Özellikle de kötü zamanlarda. Onların iyi olması, bizim sahada iyi oynamamız ve kazanmamız anlamına gelir. Arkadaşlarım üzgünler ve canımız acıyor diyebiliriz. Şu saatlerde artık yarınki maça konsantre olduklarını görüyorum. Dün akşam kendilerine izin vermelerine rağmen, biraz yürüyüp, geri geldiler. Daha 8 maçımız var. Düşebilirsiniz, düştükten sonra kalkıp gitmek önemli. Daha sırtımız yere gelmedi. Oyuncularımızla ben inşallah yürüyeceğiz" dedi.

FATİH TERİM'DEN DEĞİŞİKLİK SİNYALLERİ
Terim şöyle devam etti: "Çek maçında ilk 45 dakikada çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bugün 1-2 değişiklik olabilir. Tolga kayıpların tek sebebi olamaz, onlar bize çok maç kazandırmıştır. Hedef göstermekten vazgeçelim artık, bu bir takım oyunudur. Nasıl olsa mağlubiyetlerde bir sebep bulunabilir."

LETONYALI GAZETECİNİN SORUSUNA SİNİRLENDİ
Letonyalı bir gazetecinin "Duran toplara özel olarak çalışıyor musunuz" şeklinde sorduğu bir soru üzerine sinirlenen Terim, "Yok biz sadece gol yemek için antrenman yapıyoruz. Bulunduğunuz konum size bu hakkı vermez. Yarın korner atışlarını daha iyi kullanıp bu avantajı kullanırsınız belki, kendi takımınıza böyle sorun" dedi.