Campbell aşkı bambaşka

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, "Campbell'ı Premier Lig'e kiralayacağız" açıklamasına rağmen İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi iletildi... Genç yıldızla her konuda anlaşan yönetim şimdi Arsenal'in yanıtını bekliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014 Güncelleme 31 Temmuz 2014, 01:11
Campbell aşkı bambaşka

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da tüm yollar Joel Campbell'a çıkıyor... Cesare Prandelli'nin istediği forvet takviyesini yapmak için büyük çaba harcayan Galatasaray yönetimi, Kosta Rikalı yıldızla ilgili ısrarını sürdürüyor... Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger önceki gün İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Campbell'ı Premier Lig'den bir takıma kiralayacağını söylemiş ve bu durum Galatasaray cephesinde şok etkisi yaratmıştı. Fakat Sarı-Kırmızılılar bu açıklama sonrası frene değil gaza bastı ve Arsenal'e resmi teklifini sundu.

KİRALAMA BEDELİ İÇİN TEKLİF 1.8 MİLYON EURO
İngiliz basınında da yer alan haberlere göre Galatasaray yönetimi, 22 yaşındaki Campbell'ı satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Genç futbolcu ile her konuda anlaşan Sarı- Kırmızılılar'ın kiralama bedeli olarak 1.8 milyon Euro önerdiği gelen bilgiler arasında. Arsenal yönetimi, Wenger'le konuyu birkez daha görüştükten sonra Sarı- Kırmızılı kulübe kesin kararı iletecek.

SATIN ALMA OPSİYONU DA KRİTİK BİR NOKTA
Transferde Galatasaray için en kritik noktalardan birisi de satın alma opsiyonu... Sarı-Kırmızılılar sezon sonunda sıkıntı yaşamamak için en fazla 8 milyon Euro'luk bir opsiyon istiyor. Arsenal'in ise 12 milyon Euro'da direttiği ifade ediliyor. Galatasaray yönetimi eğer transferden sonuç alamazsa rotayı Arsenal'in bir başka yıldızı Lucas Podolski'ye çevirecek.

3 YILDIR: KİRALIK OYNUYOR
Bonservisi Arsenal'de bulunan Kosta Rika'lı Campbell son 3 sezonda sırasıyla Lorient, Real Betis ve Olympiakos formalarını kiralık olarak giydi.