İlk bomba Kolo Toure

Dünyaca ünlü yıldız oyuncularını kadrosuna katmayı alışkanlık haline getiren Trabzonspor, şimdi de Liverpool'un tecrübeli defans oyuncusu Kolo Toure'yi transfer ediyor. Taraflar arasında her türlü anlaşma sağlandı, iş açıklamaya kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2014 Güncelleme 03 Temmuz 2014, 00:24
İlk bomba Kolo Toure

İÇİNDEKİLER

Kadrosundaki işe yaramayan yabancı oyuncuları elinden çıkaran Trabzonspor diğer taraftan yıldız oyuncularla kadrosuna güçlendirmeyi hedefliyor. Daha önce birçok dünyacü ünlü oyuncuyu Trabzon'a getiren Bordo-Mavililer şimdi de Liverpool'un defans oyuncusu Kolo Toure'ye imza attırmak üzere. Adrian, Henrique ve Olcan'ı satarak kasasına yaklaşık 12 milyon Euro koyan Trabzonspor, Janko'yu da göndermeye hazırlanıyor. Janko'yla yaklaşık 10 gündür yoğun bir şekilde görüşen Trabzonspor, son olarak kendisine sözleşmesinin feshi karşılığında 600 bin Euro ödemeyi teklif etti. Futbolcu düşünmek için zaman isterken 1 Temmuz'da 1.5 milyon Euro'luk banka teminatının hazırlanmaması halinde konuyu FIFA'ya götüreceğini bildirdi.

DÖRT KOLDAN SALDIRIYOR!
Bunun üzerine Trabzonspor, Janko'nun serbest kalmaması amacıyla banka teminatını hazırladı. Trabzonspor solbek mevkii için Karabük'de İshak Doğan ve Milan'ın futbolcusu Diego Emanuelson ile görüşmelerini sürdürüyor. İshak Doğan için, Soner ve bir miktar para öneren Trabzonspor'un teklifine Karabükspor'un henüz yanıt vermediği kaydedildi. Eğer bu futbolcudan olumlu sonuç alınamaz ise Emanuelson'u Trabzon'a getirecek.

KRKİC İÇİN İTALYAN RAKİP!
Barcelona'da forma giyen ve Trabzonspor'un ilgilendiği Bojan Krkic kıymete bindi.. İtalyan Sky Sports kanalı da Barcelona'nın yedek futbolcusu Bojan Krkic için İtalyan kulübü Torino'nun da devreye girdiği öğrenildi.

İSRAİLLİ ORTA SAHA TRABZON'A GELİYOR
Trabzonspor orta saha için de önemli bir futbolcu için girişimde bulundu. Bordo- Mavili takım, İsrailli Müslüman orta saha oyuncusu Bibras Natkho'yla da anlaşmaya vardı.

ULAŞ ÖZDEMİR