Yanal'ın silahı duran toplar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor karşısında duran toplara güveniyor. Tecrübeli hoca Meireles'in yokluğunda ise Holmen'e ilk 11'de yer verecek. Emre Belözoğlu'nun ise derbi karşılaşmasında forma giyip giymeyeceği bugün kesinlik kazanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2013 Güncelleme 05 Ekim 2013, 00:40
Yanal’ın silahı duran toplar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor karşısında duran toplara güveniyor. Özellikle frikik ve kornerleri en iyi şekilde değerlendirmek isteyen tecrübeli hoca hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Trabzonspor önünde uygulanacak stratejiyi belirlemeye çalıştı. Raul Meireles'in yokluğunda orta saha kurgusuna karar vermeye çalışan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Cristian ve Holmen arasındaki son kararı Holmen'den yana kullanacağı öğrenildi. Bütün oyun planlarını Holmen'in üstüne kuracak olan Ersun Yanal böylece orta sahada rakibe baskı kurmayı planlıyor. Ayrıca Trabzonspor'a karşı orta sahada pres uygulanacak.

EMRE İÇİN SON KARAR BUGÜN VERİLECEK
Ersun Yanal'ın sakatlığı geçen Emre Belözoğlu'nu ilk 11'de oynatıp oynatmayacağı ise merakla bekleniyor. Sarı-Lacivertli hocanın Emre Belözoğlu hakkında son kararı bugünkü antrenman sonrası vereceği öğrenildi. Holmen'in oynaması nedeniyle Baroni'nin maça yedek başlayacağı öğrenildi.

FUTBOLCULARIYLA BİR GÖRÜŞME YAPTI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal futbolcularıyla bir görüşme yaparak, "Trabzonspor maçı bizim için çok önemli. Son 5 maçta aldığımız galibiyet serisini sürdürmeliyiz. Liderliğe devam etmemiz için taraftarımız önünde 3 puan almalıyız. Bu maçı kazanmamız özgüvenimizi daha da artıracak. Sizlerden taraftarınızı sevindirmenizi istiyorum" dedi.

RAKiPLERiNi ÇÖZDÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal futbolcularını Trabzonspor maçının havasına sokmaya çalışıyor. Hafta başından itibaren bu maça oyuncularını motive eden Ersun Yanal'ın futbolcularını sık sık uyardığı ögrenildi.

YAKIN TAKİP
Trabzonspor'un maçlarını videodan oyuncularına izlettiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın rakiplerinin zaaflarını tek tek tespit ettiği belirlendi. Yanal'ın özellikle kanat ataklarıyla sonuca gitmesi planladığı öğrenildi.

DERBİ MAÇLARIN YERİ ÇOK AYRI
F.Bahçe'nin yeni transferi Alper Potuk derbi maçların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Ligde ilk kez bir derbi maça çıkacağını vurgulayan Alper, "Trabzonspor iyi bir takım ama sahamızda biz ağır basıyoruz" diye konuştu.

MAÇIN ÖNEMİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ
Fenerbahçe' nin Hollandalı futbolcusu Kuyt, Trabzonspor maçının önemini çok iyi bildiklerini söyledi. Sarı-Lacivertli oyuncu, "Bu maçta da gol atacağımı düşünüyorum. Galibiyet serimiz sürecek" dedi.