CAS ne derse desin bu sezon Avrupa'dayız

Fenerbahçe'nin 2. adamı Abdullah Kiğılı, "Bursaspor'un yerimize gideceği konuşuluyor. Böyle bir şey yok. CAS'tan aleyhimize bir karar çıksa dahi F.Bahçe bu sezon Avrupa'da devam edecek" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2013 Güncelleme 20 Temmuz 2013, 00:55
CAS ne derse desin bu sezon Avrupa’dayız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, CAS'ta alınan son karara karşın açıklamalarda bulundu. Kığılı, Avrupa müjdesi de verdi. Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, "Bursaspor'un yerimize gideceği konuşuluyor. Böyle bir şey yok. CAS'tan aleyhimizde bir karar çıksa dahi Fenerbahçe bu sezon Avrupa'da yoluna devam edecek" ifadelerini kullandı. Abdullah Kiğılı'nın bu iddiayı UEFA'nın verdiği kararda yazılı olan "Next season" ifadesine dayandırdığı öğrenildi. Abdullah Kiğılı'nın UEFA'nın 2 yıllık cezayı yeni sezondan itibaren başlatacağı ancak Fenerbahçe, Avrupa'da maç oynayacağı için cazanın otomatik olarak bir sonraki yıla sarkması gerektiği düşüncesiyle bu görüşleri söylediği öğrenildi. Bu arada Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe'nin yeni sezon hedefleri hakkında da konuştu ve iddialı açıklamalarda bulundu.

TARAFTARLARI PSV MAÇINA DAVET ETTİ
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini söyleyen Kiğılı, ligde de hedeflerinin kesinikle şampiyonluk olduğunu ifade etti. Üzerlerindeki kara bulutların bir bir dağıldığını söyleyen Kiğılı, Fenerbahçeli taraftarları PSV Eindhoven ile oynanacak olan hazırlık maçına da davet etti.

KİĞILI'YA İTİRAZ VAR!
TFF Disiplin Kurulu eski üyesi Remzi Kazmaz, "CAS kararı olumsuz olursa Fenerbahçe Avrupa'da yoluna devam edemez. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılamaz. Bu sezon Fenerbahçe'nin yerine Bursaspor katılır" dedi. Remzi Kazmaz, F.Bahçe ön elemeyi geçememesi ve kararın aleyhte çıkması durumunda 2 yıllık cezanın da bu seneden değil gelecek yıldan başlayacağını da söyledi.

TELAFİSİ OLMAYAN BİR HATADAN DÖNÜLDÜ!
Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün, "CAS, almış olduğu yürütmeyi durdurma kararıyla telafisi olmayan bir hata yapmaktan alıkoydu" dedi. Yenigün, "Tüm kulvarlarda şampiyonluğa adayız" dedi.