Bu duruma düşürenler istifa etsin

UEFA Asbaşkanı Erzik, kendisini istifaya çağıran Aziz Yıldırım'a çok sert bir yanıt verdi Erzik, "Utanması ve istifa etmesi gerekenler, F.Bahçe'yi bu duruma düşürenlerdir" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2013 Güncelleme 18 Temmuz 2013, 00:45
Bu duruma düşürenler istifa etsin

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım verilen son cezalar sonrasında UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik için, "Utanmadan UEFA'nın girişine resmini koyuyor. Hemen istifa etmeli" yorumunu yapmıştı. Sporx'e konuşan Erzik, Yıldırım'ın sözlerine sert yanıt verdi.

FENER'DEN JET YANIT
Utanılacak bir şey yapmadığını söyleyen Şenes Erzik, "Allah'a şükür ben utanılacak bir şey yapmadım. Ama utanması ve istifa etmesi gereken birileri varsa onlar da F.Bahçe'yi ve Türkiye'yi bu duruma düşürenlerdir" diye konuştu. UEFA'nın girişindeki resmiyle ilgili de yorum yapan Erzik, "O fotoğrafı oraya ben mi koydum? Bizi seçenler koydu. 53 ülke seçti beni. Ve yeni değil bu, 30 senedir oradayım. Niye bana saldırıyorlar?" dedi. Öte yandan F.Bahçe kulübü, Erzik'in sözlerine jet yanıt verdi. Açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü özelinde Türk kulüplerinin hukuki linçlerine seyirci kalanların serzenişte bulunma ve vatan millet edebiyatı yapma hakkı yoktur" denildi.

CAS SÜRSEYDİ, FENER UEFA'YA GİDEMEZDİ!
Şenes Erzik, Fenerbahçe'nin CAS davasını geri çekmesiyle ilgili de konuştu. Erzik, "CAS davasıyla ilgili ne ben ne de Platini'nin F.Bahçe ile bir pazarlığı olmamıştır. F.Bahçe davayı kulübün menfaatleri için çekmiştir. Eğer F.Bahçe davayı geri çekmeseydi geçen sezon Avrupa kupalarına katılabilir miydi? Yarı final oynayabilir miydi?" açıklamasını yaptı.