Ateşten Cumartesi

Ligden düşecek son takım bugün belli oluyor. Akhisar'a beraberlik yetecek. Karabük, kazanırsa kalacak. Belediye ise kazanıp rakipleri bekleyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2013 Güncelleme 18 Mayıs 2013, 11:59
Ateşten Cumartesi

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de düşecek son takım belli oluyor. Futbolseverler bu gece birbirinden heyecanlı maçlara şahit olacak. PTT Birinci Lig'e düşecek iki takım belli olduktan sonra şimdi herkes 3. takımı bekliyor. Ve dananın kuyruğu ise bugün kopacak. Bu sezon göstermiş olduğu performansla harikalar yaratan 39 puanlı Akhisar Belediyespor, 37 puanlı Karabükspor ve 36 puanlı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ligde kalabilmek amacıyla sahaya çıkarak varlarını yoklarını sahada ortaya koyacaklar.

21.00'DE EN SON YOLCU BELLİ OLACAK
Ligden düşecek son takım saatler 21.00'i gösterdiğinde belli olacak. Belediye, kendi sahasında Kasımpaşa ile; Karabükspor, evindeki maçta Fenerbahçe ile; Akhisar Belediye ise Orduspor ile deplasmanda saatler 19.00'u gösterdiğinde ligde kalabilmek için sahaya çıkacak. 3 takımın da ortak hedefi galibiyet alıp ligde kalan takım olmak... Takımlar için birbirlerinin aldıkları sonuçlar da büyük önem arz ediyor.

İÇLERİNDE EN AVANTAJLISI AKHİSAR...
3 takım arasında en dezavantajlısı ise Belediye... Belediye, Kasımpaşa'yı yense bile ligde kalma adına diğer rakiplerinin sonuçlarını bekleyecek. Rakipler puan kaybetmezse Belediye'nin galibiyeti onları ligde tutmaya yetmeyecek. En avantajlı takım ise Akhisar BelediyeÖ Akhisar, berabere kaldığı an rakiplerinin maçlarına bakmaksızın ligde kalacak. Belediye yenilirse, Akhisar kaybetse bile ligde kalacak.

KARABÜK NASIL DÜŞER?
Belediye, Kasımpaşa'yı yener, Karabük de ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Fenerbahçe'ye puan kaybederse Kardemir Karabükspor alt ligin yolunu tutacak.

BELEDİYE NASIL DÜŞER?
Akhisar, Ordu ile berabere kalır, Karabük, Fenerbahçe'yi yenerse Belediye kazansa bile küme düşecek. Her türlü beraberlik ve yenilgide de Belediye alt lige gidecek.

AKHİSAR NASIL DÜŞER?
Akhisar Belediye, Ordu'ya yenilir, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Kardemir Karabükspor da haftayı 3 puanla kapatırsa, Mersin İdmanyurdu ve Orduspor'dan sonra Akhisar Belediyespor da lige veda edecek.