İstifa edecek olursam!

Avcı maç sonunda, "Eğer istifa edecek olursam bunu yönetimle paylaşırım" diyerek istifa çağrılarına yanıt verdi. Avcı "Az da olsa şansımız sürüyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2013 Güncelleme 27 Mart 2013, 01:12
İstifa edecek olursam!

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız yine büyük bir hüsran yaşadı... Ay-Yıldızlılar'ın hocası Abdullah Avcı, "Eğer istifa edecek olursam bunu yönetimle paylaşırım. Az da olsa şansımız sürüyor" ifadelerini kullandı. Macaristan ile 1-1 berabere kalan milli takıma sosyal medyada da çok büyük tepki vardı. Taçtan gelen topun Semih'in hatasıyla gol olması nedeniyle sosyal medyada, "Taça çıktık hocam" yorumları yapılmasına neden oldu ve milli takım ağır dille eleştirildi.

ABDULLAH AVCI'NIN KARNESİ ÇOK ZAYIF
Abdullah Avcı Türk Milli Takımı'nın başına geçtikten sonra takımımız Avcı ile 9'u özel, 6 resmi maç olmak üzere toplam 15 maç oynadık. 6 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi aldık. 9 özel maçta ise 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi aldık.

AZ OLAN ŞANSIMIZI ZORLAYACAĞIZ
A Milli Takımımız'ın hocası Abdullah Avcı son derece iyi oynadıklarını söyleyerek, "Oyuncularım çok istedi. Her türlü pozisyonu denediler. Artık az olan şansımızı zorlayıp diğer maçların sonuçlarına bakacağız" dedi.

TÜM UMUTLAR EYLÜL'E KALDI
Macaristan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takımımız Eylül ayına kadar grubunda başka bir maç oynamayacak.

SEMİH ÖZÜR DİLEDİ
A Milli Futbol Takımımız'ın yediği golde büyük hatası olan Semih Kaya karşılaşmadan sonra özür diledi. Galibiyeti hak ettiklerini ifade eden Semih, "Top ağlara gittiğinde yıkıldığımı hissettim" ifadesini kullandı.

MACARİSTAN'A MAÇ YEMEĞİ
Türkiye-Macaristan maçı öncesinde maç yemeği TFF başkanı Yıldırım Demirören'in evsahipliğinde 2 ülke federasyonu yetkililerinin katılımıyla yenildi. Karşılaşmanın oynandığı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda verilen yemekte taraflar birbirlerine karşılıklı plaket takdimimde de bulundu.

TWİTTER NOTLARI

@kemalkebenc Abdullah Avcı ve Yıldırım Demirören istifa. Yeter artık.
@barisultraaslan Alex de Souza tek başına Brezilya'ya gitti, biz 11 kişi gidemiyoruz.
@ziyaileri Böyle gol yerseniz Dünya Kupası da hayal olur. Yazık valla.
@irem Hala şansımız var diyen Avcı'nın matematik hocası tutuklandı.