Tek yol kazanmak

Basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam, "Çok zorlu ve kritik bir maç oynayacağız. Kazanmaktan başka bir şeyi aklımıza getirmiyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2013 Güncelleme 26 Mart 2013, 00:22
Tek yol kazanmak

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Macaristan'ı mutlaka yenmek istediklerini söyledi. Tribünlerin dolması gerektiğini belirten tecrübeli hoca, "Türk halkının desteğine çok ihtiyacımız var. Zorlu ve kritik bir sınav vereceğiz. Ama aklımızda kazanmaktan başka bir şey yok. Oyuncularım her şeyin farkında. Konsantrasyonları üst düzeyde. İnşallah yüzümüz gülecek" dedi.

COŞKULU BİR 90 DAKİKA
Takım olarak sakin ve sabırlı davranacaklarını kaydeden Avcı, "Uzun bir 90 dakika ama coşkulu olacak. Özellikle hedeflediğimiz 2 maçta 6 puanı yarın (bugün) akşam cebimize koyup, ondan sonra gelişmeleri takip edip, bu yarışı sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Sizlerin ve taraftarların desteği son derece önemli" diye konuştu.

HAZIRLIKLAR İNÖNÜ'DE TAMAMLANDI
Milli Takımımız, Macaristan maçının hazırlıklarını dün akşam İnönü Stadı'nda yaptığı çalışmayla tamamladı... Ay-Yıldızlı ekibimiz idmanın ardından kampa girdi.

SELÇUK İNAN: MAÇIN ÖNEMİNİ İYİ BİLİYORUZ
Abdullah Avcı ile birlikte basın toplantısına katılan Selçuk İnan da iddialı açıklamalar yaptı... Takım olarak maçın önemini çok iyi bildiklerini ifade eden yıldız futbolcu, "Macaristan'ı yenip yolumuza çok daha ididalı bir şekilde devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

MACARİSTAN'A KARŞI DA ÇİFT FORVET
Kadıköy'de Macaristan önünde verilecek kritik sınava Milli Takımımız'ın Andorra maçındaki ilk 11'le çıkması bekleniyor... Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ileri uçta Umut-Burak ikilisinden vazgeçmeyeceği, savunma göbeğinde de yine Semih ve Bekir'e görev vereceği öğrenildi. Sadece Sercan Sararer'in yerine sol kanatta Olcay Şahan'ın oynama ihtimali bulunuyor.

MACARCEPHESİ '1 PUAN YETER' DİYOR!
Macaristan'ın hocası Sandor Egervari, bugünkü önemli maç öncesi yaptığı açıklamada, "Denk güçlerin mücadelesi olacak. Bu maçın sonucu grup ikinciliği için oldukça önem taşıyor" dedi. Egervari, "Türkiye'nin galip gelme zorunluluğu var ama bizim öyle bir zorunluluğumuz yok. Tabii ki puanlar istiyoruz ancak 1 puan alsak da olur" diyerek zorlu 90 dakikadan beklentisini açıkladı.